Najdi forum

Pozdravljeni!

Sem sredi ločitvenega postopka. Imam majhno hčerko in sem solastnica (1/2) stanovanja, v katerem sem do pred kratkim živela z možem (lastnik 1/2). Zaradi poniževanja, psihičnega in fizičnega nasilja, tudi kraje mojega denarja, sem se začasno nastanila pri svojih staršim. Vendar je to le trenutna rešitev, ker se precej stiskamo.

Zdaj pa k moji prošnji. Namen imam najeti manjše stanovanje, vendar sama nimam dovolj sredstev za celotno najemnino. Torej iščem sostanovalko, lahko z otrokom, ki bi bila pripravljena deliti dvosobno stanovanje v okolici Ljubljane, Domžal ali v Zasavju z mano. Tako bi se tudi najemnina in stroški prepolovili in dve bi lažje zmogli. Verjamem, da obstaja kje ženska, ki je v podobnem položaju, pa ji ravno nekaj denarja manjka do osamosvojitve.

Če bi katero stvar zanimala, mi lahko odpiše tudi na moj mail.

Najlepša hvala, ker ste mi prisluhnili.

Vsem želim lep dan in veliko sreče.

Lena

Lena2, zadnjič sem te brala na Mladih in ne morem si kaj, da ti ne bi rekla, da se tudi meni zdi Varna hiša v tvojem primeru dobra rešitev. Če seveda ne boš našla sostanovalca. Razmisli še enkrat. In tja greš lahko z otrokom, vmes pa v miru iščeš rešitev – se pravi stanovanje z ugodnejšo ceno ali sostanovalko.
Vso srečo!

Lena!

Sigurno je, kar nekaj takih. Prosim piši na mail [email protected]

Lena!
Jaz tudi iščem stanovanje, saj ne gre več. Pisala sem pod nasilje malo dugače, da boš poznala mojo zgodbo. Sem noseča in moževo nasilje-psihično in fizično ni nič manjše. Čutim, da sem na koncu z močmi in zraven še uničujem svojega otroka. Kakko je lahko nekdo tako brez razumevanja, brez ljubezni do lastnega otroka – ne morem razumeti!
V glavnem – stara sem 25, uslužbenka s stalno zaposlitvijo.
Želela bi te spoznati; če si za to povej, pa se lahko dobiva.

LP, Brigita.

Pisala sem ti na mail. Sem pa tako zelo vesela, da si se mi oglasila, da ti ne znam povedat. Če ti lahko kakorkoli pomagam, povej.

LP,

Lena

New Report

Close