Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija stanje nenehne napetosti

stanje nenehne napetosti

Sem v stanju nenehne notranje napetosti,ki preide v panični napad.diagnoza_anksioznost.Odklonila sem Paroxat antidepresiv ker se bojim da bo mojo psiho še poslabšal.Trenutno jemljem Deprim iz zeli šentjanževke ampak kljub temu se mi pojavi panični napad glavo pa imam precej bistro odkar jem Deprim.Kadar je zelo,zelo hudo vzamem Helex.Ne vem kako se naj tega rešim se bojim,da bom morala na antidepresiv kar pa nočem.Mislim,da sem v sporu s sama seboj počnem nekaj česar nočem in tlačim vase ampak tukaj nebi sedaj o tem.Kaj mi lahko svetujete?

Pozdravljeni,
kadar imamo takšno simptomatiko, je dobro pomisliti, kaj v življenju vas je pripeljalo do takih težav in kako te okoliščine spremeniti, vedno se da nekaj narediti. Ne škoduje tudi psihoterapevtsko spoznavanje svojega telesa in psihe, kaj nam želi skozi te simptome povedati.
Seveda pa je na mestu tudi homeopatsko zdravljenje. Homeopatija pomaga pri zgornjih procesih, deluje pa tudi neodvisno od njih. Poiščite pa le izkušenega zdravnika homeopata, da boste dobili pravo zdravilo. Le-to vam lahko zelo pomaga, tako da velikokrat kemična pomoč ni več potrebna.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close