Staninvest-račun
Pozdravljeni,
zanima me, če je tu kdo, ki ve kako je z to zadevo.
In sicer:
zakaj moram kot lastnica stanovanja plačevati staninvestu odvoz smeti, čiščenje… v glavnem vse zadeve pa je stanovanje prazno (tam ne živi nihče), kot tisti, ki tam živijo.?
Ne vem zakaj čistilko, odvoz smeti.. ok tisti pavšal kot vsepovsod, ampak..??
Vesela bi bila, če bi mi kdo znal kaj povedati?
Hvala
Meni pa je včeraj prekipelo. Po novem nam vodarino, odvoz smeti, … delijo glede na kvadraturo stanovanja. Tako midva plačava toliko kot sosedje, ki živijo v enako velikem stanovanju in jih je šest. Druga soseda, ki pa živita v manjšem stanovanju, pa po njihovem porabita manj vode, ker pač živita v manjšem stanovanju.
Danes sem hotela reklamirati račun, pa so mi odgovorili, da je taka delitev stroškov zato, ker še nimamo pogodbe med etažnimi lastniki.
Mogoče ve kdo, če je taka delitev res po novem zakonu ali ne?
Pozdravljena Nevedna!
Jaz nujno potrebujem stanovanje za eno leto, plačevala bi vse stroške in še 10.333,00 sit za najemnino, če bi imela pogodbo o podnajemništvu, kjer bi lahko CSD nakazoval denar na tvoj račun.
Meni bi napravili veliko uslugo, sama pa bi se rešila stroškov vsaj za leto dni.
Prosim, če kdo prebere, naj javi Nevedni, da se mi naj prosim javi na mail!
m.privat , 23.01.2004 ob 13:04
Popeniš,
samo gledajo kje bodo lahko koga “urubili”.
Lp,
m.
Zagotovo so vpeti v politiko… Ker delujejo mimo vse stike in se jim redko kdaj kaj zgodi. od vsakega manjmanjšega posla računa ipd jemljejo provizije, tudi od vseh podizvajalcev, to jim je glavno merilo ( potrejno večkrat ) skrivajo poslovne rezultate ( čisti dobiček je cca 2 miljona in zlorabljajo instrument – verodostijna listina, to pa ne vem kdo jim je podaril tole?
Kako to deluje: Tožijo nekoga ( izvršba ) za npr 50eur, ki so si jih neupravičeno naračunali, in revež mora na sodišče… namesto da bi oni morali to dokazati po vseh pravnih in moralnih standardih in pa predložiti in pojasniti od kod jim dobiček ? Dobičen namreč skrivajo.
V glavnem v zadnjem času je prišel naziv : Ekonomski fašizem, ki je kar na mestu… za njih.