pozdravljeni,
pred parimi dnevi sem pričela z insanity workout. trenutno si nabiram kondicijo z programom vadbe, ki je predviden za recovery week, ker se nebi rata pretegnila preveč in prehitro. boli me celo telo, oglašajo se mi tudi tiste mišice za katere ne vem da obstajajo. ampak to mi ne predstavlja problema, ker sem itak vedela, da me to čaka. problem mi predstavlja lakota. stalno sem lačna 🙁 sploh ne vem, kako naj umirim to lahkoto. kaj naj dam vase, da bo vsaj pol ure miru? zjutraj se zbudim lačna, zvečer grem lačna spat. vmes pa itak, lačna, lačna, lačna…. mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom?
hvala in lp
pozdravljen, jem dovolj. zjutraj kako žemljico in nekaj zraven, + 3 velike bele kave, potem za malico kake piškote in sadje, kosilo. juha, priloga + meso, solata, popoldne spet malica kako sadje ali sendvič (ponavadi kar oboje), zvečer pa spet kak sendvič ali dva, kake ribe (ali dvoje), mleko ali jogurt.
lp
Glede na to kar ješ ni čudno, da imaš vseskozi občutek lakote. Tisto kar ješ so v glavnem enostavni ogljkovi hidrati. To pa povzroči da sladkor v krvi zaniha. Ko je prenizek se začne izločati hormon glukagon to pa povzroči občutek lakote.
Poskusi z manj procesirano hrano. Piškoti in sendviči ne bodo uredu.