Stalen glavobol
Pozdravljeni,
Že več kot eno leto me spremlja na momente močan glavobol izključno na desni strani glave hkrati imam tudi “pekoč” občutek na tej strani glave. Naj omenim, da bolečina seva tudi v notranjost desnega ušesa, okoli sence in za desnim očesom. Ko preverjam vid, se opazi razlika pri desnem očesom, saj vidim malo slabše. Tudi, ko sem npr pomivala posodo se mi večkrat zavrtelo in tudi postalo malo slabo. Imam pa tudi bolečine v ramenih in vratu na desni strani. V takem primeru vzamem lekadol ampak se bolečina hitro vrne. Ali so take težave lahko znak za kaj resnega ali ni potrebe za skrb?
Hvala za vse odgovore.
Lp
Spoštovani,
vaše vprašanje bi bilo bolj primerno za nevrologa, ki pa trenutno ni aktiven in vas žal ne morem preusmeriti na njegov forum.
Upam, da čimprej najdete ustrezen nasvet kje drugje.
Ker pa omenjate bolečine v ramenih in vratu bi vam priporočila, da povprašate za mnenje še Barbaro Purkart, fizioterapevtko, ki je večkrat pisala o povezavah med glavobolom in bolečinami v vratu. Povezava do njenega foruma, kjer ji lahko zastavite vprašanje: https://med.over.net/forum/kategorija/zdravje/gibala-gibalni-sistem/fizioterapija-in-masaze-16/