Štajerke!
Draga Frida 1 z veseljem bom prišla, če se pravočasno vrnem s službene poti.
Sem bila v ponedeljek zjutraj na polju belih vrtnic, da prižgem svečko svoji Lei in je bilo tam cel kup delavcev, ki so pobrali dol vse tablice, ker jih nameravajo prestavit na drugo stran. ME je skoraj kap….
Frida 1 kdo pa je tvoj angelček, da bom naslednjič pobožala tudi njegovo ime, ko bom tam????
Resnično upam, da bom uspela v sredo prit…
LP
Monka
Draga dekleta, lepo se imejte, rada bi se vam pridružila, a bom jutri cel dan v LJ. Če boste še kdaj za kakšno srečanje, pridem – pa magari v MB. Samo malo prej me opozorite. Pa da me katera pride iskat na železniško 😉
Bom pa v mislih z vami, pozdravčki vsem.
Polje belih vrtnic je na Pobreškem pokopališču v Mariboru.
Monka, vesela bom, če boš lahko prišla. Že dalj časa bi te rada srečala, pa še ni bilo časa. Mislim pa, da sem te enkrat celo srečala na pokopališču.
Moja otroka ploščic še nimata, ker čakam, da dam ploščice gor na Ptujskem pokopališču, takoj ko bo odprt spominski prostor. Upam, da kmalu.
Špelina, tudi tebe bom vesela, če kdaj prideš. Bomo ponovile čez mesec dni in javile. Na železniško pa pridemo, ni problema.
Venus, tudi ti si toplo vabljena.
Imam zelo žalosten teden, ker bo v petek dve leti od izgube prvorojenca, ki ima zaenkrat še samo ljubkovalno ime “Zajček”. za drugi rojstni dan bo dobila pa še pravo.
Lepo bodite ženske. Jaz sem utrujena, ker sem si pripeljala malega mucka, ki sedaj še joka kot otrok. Mi paše, da ga lahko cartam, pa še skup malo jokama.
Frida 1 imam eno bolj osebno vprašanje zate, upam da ne boš zamerila. Zanima me koliko si stara in ali razmišljaš o novem otročku??? MIdva že pridno delava na tem, a sem iz meseca v mesec razočarana, ker ne uspe…. Resnično si želim otroka in bi dala vse da bi končno zopet zanosila, vendar me je tudi strah nosečnosti, strah morebitnih novih bolečin, čeprav so mi rekli, da je bila smrt moje deklice naključna in da je manj kot 1% možnosti, da se ponovi….. hja, tudi sedaj je bilo tako malo možnosti, pa se je vseeno zgodilo….
Upam, da bom danes lahko prišla, če pa ne, pa si resnično želim, da se naslednjič dobimo okrog 07.10., ko bo minilo točno leto odkar ni več moje punčke…
Monka
Ojla dečve
Drage moje, jaz sem že na pol štajerka, ampak danes ne bom uspela. Sem na Jesenicah, predajaq stanovanja, vračam se v četrtek. Želim vam lep dan in se slišimo, ko bomo na štajerskem. Monka, malo sem huda na tebe. Prepusti se in uživaj, prosim, ne pusti psihi, da te uničuje. Mislim na tebe vsak dan bolj, kajti kmalu se bova lahko videli tudi večkrat na teden. To isto velja tudi za drago Frido.
Imejte se lepo
Mojca in mala Anemarie