Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Sta znaci "voditi ljubav"?

Sta znaci "voditi ljubav"?

To je ono sto rade zene dok ih mi jebemo.

hudo…

spider, z temi besedami, pa si se zameril marsikateri , ki te je imala v lepi mislih!
Tudi meni! Saj mislim, da sem si prevedla pravilno…

Kaj pomeni delati-imeti ljubezen, voditi ljubezen… to je tisto, kar delajo ženske, dokler jih mi “fukamo”…

nekaj resnice je pa res v tem, vendar mislim, da ti nisi vedel zanjo. Ženska gre zelo težko z nekom v posteljo brez ljubezni, moški pa to zelo radi delate, brez ljubezni seveda in takrat ta rek resnično velja. vendar verjemi, da se vam vsi takšni “fuki ” slej ko prej maščujejo in prav je tako, kajti za vsako rit raste palica in tudi za tvojo spider. nekdo jo občuti prej, nekdo kasneje…

BRAVO SARA*!!!!!!

Mene pa si v tak smeh spravu, da sploh ne bom mogla zaspat, že ki se odpravljam na zgodnji zimski spanec! Ne bom vas več brala pred spanjem, čisto res!
: )))

pa pa

To je bil stos ;). Jao jao…

lp muteman

sara to je sala …
BTW: Poznam dost zensk, ki grejo v posteljo brez ljubezni, tako da …
No comment

hehe, jaz sem tudi to kot šalo vzela:)) res da je nespodobna, ampak ni mišljena da bi koga užalila. sara, preresno si vzela, ni bilo mišljeno tako. je pa tudi presneto res, da je veliko takih žensk, ki ne “vodijo ljubav” iz ljubezni.

Okej, če je šala, pa naj bo šala…

Šta znaći jebanje?

To je ono kad žene idu van a muškarci misle da spavamo kući… :))

…da nekateri se vedno razumejo hec.

oprosti spider, res nisem vedela, da je to hec, pa ceprav se sama zelo rada hecam, oprosti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close