ss in abrazija
Spoštovani,
na nuhalni je zdravnik videl da se je rast ploda ustavila in da se je ustavilo bitje srca. Kmalu za tem so se mi začeli močni krči in zaradi hude bolečine sem bila sprejeta na oddelek, kjer so mi 17.04 opravili abrazijo. Po posegu sem nekaj dni krvavela in. Na kontrolnem pregledu čez 4 tedne je moja ginekologinja videla da maternica ni prazna, zato sem imela 16.5. ponovno abrazijo z ultrazvokom. PO posegu sem imela blago krvavite 2 dni. Ko sem šla na kontrolo k ginekologinji je opazila da je v maternici še vedno nek del. V bolnišnici so mi opravili pregled bHcg in je bil 1800, na ultrazvoku so bile vidne sivine in so mi 20.06. poseg ponovili in ponovno uporabili ultrazvok. Včeraj 21.7. je zdravnica na ultrazvoku ponovno opazila da maternica ni prazna. Danes so mi vzeli kri za bHcg, rezultate dobim konec tedna.
Zakaj abrazije niso uspešne oziroma zakaj vedno nekaj ostane? Kako nja nadaljujem zdravljenje? Glede na vse dogajanje žal izgubljam zaupanje v način zdravljenja.
Hvala
Spoštovani,
žal mi je za vašo izkušnjo z zdravljenjem. Težko komentiram, zakaj abrazije niso uspešne, bi pa bilo mogoče smiselno narediti histeroskopijo – poseg, kjer se v maternico pogleda s kamero in tako natančno vidi kaj se dogaja.
Vse dobro!