Srednja trgovska šola
Dober dan
Mene zanima vaše mnenje o srednji trgovski šoli, kajti moj sin se je vpisal na to šolo in meni to ni všeč zaradi ljudi, ki obiskujejo to šolo. Kakor sem slišala so na tej šoli dijaki nasilni do profesorjev, preprodajajo droge, pijejo alkohol ter kadijo marihuano med poukom pa tudi mečejo klopi in stole čez okno. a ne bi bilo bolje če bi moj sinček naprimer šel na Srednjo upravno administrativno šolo, da bi več odnesel?
Pozdrav!!
Na katero trgovsko pa hodi vaš otrok? To me zanima predvwsem zato, ker moj tudi hodi v ***** *****, in je v razredu pravi KAOS.
Resda se je želel upisati na drugo šolo, pa ni imel dovolj točk, tako, da je pristal na tej.
Predmentik je zeeelo lahek, samo otroci se pa nič ne učijo (vključno z mojim siniom) 🙁
Živi cirkus. Pa eden od drugega se učijo, samo slabe stvari in dejanja, dobrega nič.
A učitelji so nemočni.
-ne smejo jih poslati iz razreda
ne smejo ga nikakor kaznovati
-,,,
…
…..in še mnogo je takih stvari, divjaki…..nekateri res!!!
Jaz vam povsem verjamem. Vsi dijaki ki so sfalili na kakšni drugi šoli ali so jih vrgli ven, so potem pristali na trgovski šoli. Pač se je treba sprijaznit, da tam ni cvet slovenskih dijakov ampak tisti del od zadaj. Če si pa kdo tega ne prizna si pač zatiska oči pred realnostjo. Tako je bilo 15 let nazaj ko sem jaz hodila v srednjo šolo. Pa me ne bo noben prepričal, da je danes bokjše. Torej kvečjemu slabše.
Pozdravljeni!
Moj sin je star 21 let, je v tretjem letniku trgovske šole.
Kar se dogaja na tej šoli je norišnica tako, da nikomur ne priporočam te šole.
Pred šolo so zbirajo učenci in kadijo prepovedane substance, pijejo alkohol, grozijo s pištolo. Med odmori je podobno, v razredu se obnašajo včasih lepo ampak to je odvisno od profesorja, če ima avtoriteto in ga spoštujejo teh je malo. Pri nekaterih profesorjih je pa kaos. Učenec nima spoštovanja, učitelj je “nemočen” nič ne sme narediti, pa čeprav učenec ne da miru. Kaos.
Moj sin ima 6 popravnih izpitov + še 3 zaključne izpite bo moral delati. Celi družini je pokvaril počitnice, denar smo porabili za inštrukcije, ki jih sploh ne obiskuje!
Je tudi zelo problematičen med poukom, v OŠ je bil odličen in zelo miren ter priden. Zdaj pa med poukom dela nered v razredu in on je povsod vpleten ,če se kaj zgodi.
Kaj naj naredim? Dokler ni prišel na trgovsko je bil čisto uredu fantek.Sedaj že 4leta pa kaos v hiši.
Sem zelo zaskrbljena ker ne vem kaj naj…
Star je 21 naj skrbi zase, toda takoj, ko dobi štipendijo vse porabi.Jaz mu moram kupiti mesečno vozovnico! Kakšen nasvet?
Lep pozdrav in hvala že vnaprej.
“Kar se dogaja na tej šoli je norišnica tako, da nikomur ne priporočam te šole.
Pred šolo so zbirajo učenci in kadijo prepovedane substance, pijejo alkohol, grozijo s pištolo.
Sam sem hodil na trgovsko v Ljubljano in moram povedati, da to ni res, da dijaki kadijo prepovedane substance, pijejo alkohol in grozijo s pištolo!!!!!
Jest se nism nikoli počutil ogroženega, šola je prazna, ker ni dijakov tiste ki sem jih pa srečeval so bili ok.
Šola je res bedna in se ne bi še enkrat odloču zanjo. Najbolj bedno je bilo to, da so na šoli učitelji, ki nimajo pojma o predmetu, ki ga učijo. Imeli smo učiteljico, ki so jo dijaki učili matematiko in računalištvo namesto da bi nas ona, saj ženska ni imela pojma saj ni nikoli učila ta dva predmeta.
Obupana mamica, to pa ne bo držalo, da je tvoj sin “Dokler ni prišel na trgovsko je bil čisto uredu fantek.Sedaj že 4leta pa kaos v hiši. “
Ni trgovska, ki jih naredi take, na trgovsko pridejo že taki – nevzgojeni.
Bolj grozno je to, kar piše Velo – o učiteljih, ki ne obvaladajo snovi, ki jih učijo.