Srečna!
Živjo!
To je moja prva objava na forumu, za katero sem se odločila zato, ker sem enostavno dosegla tisto, kar sem želela in to hočem deliti z vsemi tistimi, katerim primanjkuje motivacije.
Več kot 10 let sem imela sladkorno bolezen tipa 2. Poizkusila sem vse, a sladkorna bolezen me je še vedno pestila. Brala sem, da je sladkorna bolezen tipa 2 bolj kot ne posledica nezdravega načina življenja, zato sem za pomoč prosila strokovnjaka (ker sama očitno nimam pojma), ki je specializiran za sladkorno bolezen (imena ne bom objavljala, ker ta objava ni namenjena delanju reklame, če pa koga zanima, mu pa z veseljem povem preko zasebnega sporočila). Čeprav sem v vse skupaj dvomila, sem si rekla, da mogoče pa le obstaja pot do izboljšanja sladkorne bolezni, četudi moram zanjo plačati.
In zakaj sem tako srečna? Izgubila sem več kot 15kg, počutje je fenomenalno, in kar je najpomembneje, dejansko nimam več sladkorne bolezni. Krvni sladkor imam stalno pod 4, simptomov sladkorne bolezni nimam več, pa tudi z zdravili sem prenehala.
Upam, da bo moj uspeh prispeval k večji motivaciji še koga, saj je to tudi namen te objave.
Pozdravljeni,
zelo sem vesela vašega sporočila, kaj se lahko doseže s spremembo življenjskega sloga, pri čemer pride tudi do znižanja telesne teže in do izboljšanja sladkorne bolezni. Menim, da se diabetološki timi vedno trudijo podati informacije glede sladkorne bolezni, vendar jih človek sliši šele takrat, ko se sam tako odloči.
Želim vam vse najboljše, uživajte v spremembi in jo vzdržujte. Pa še skušajte motivirati koga, da gre po vaši poti. Super ste.
Lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.