srečna 13
Res, še enkrat hvala Vsem forumovkam, ki ste sočustvovale z menoj in mi vlivale novo upanje do novega uspeha. Srečna sem, da obstaja ta forum, saj je človek velikokrat v taki situaciji, ko ne ve kaj storiti. So trenutki, ki so za človeka zelo težki in velikokrat ti pomaga že kakšna lepa in spodbudna beseda. Kako zelo boleče je, pa lahko ve samo tista, ki je enake trenutke tudi podoživljala.
Zato vsem sotrpinkam želim, da se čim prej izpolnijo želje, ki so bile podobnim mojim in da jim čim prej posije Sončece.
Se slišimo v prihodnje,
biba
Prva misel danes ko sem prišla v službo je bila ali ti je uspelo in lej ga zlomka tukaj je prava veselica. Od sreče sem kar jokala, ker vedno ko kateri uspe si mislim, no počasi bo tudi meni. Če uspe drugim mora tudi meni. Na ta forum sem se zelo navezala in prvo moje delo zjutraj ko pridem v službo je ta forum. Še sreča da imam takšnega šefa ki ne teži. Iz vsega srca ti privoščim srečo, lepo nosečnost in zdravo pikico. Ali pa kar dve.
Eva*
Naj se tudi jaz pridružim vsem čestitkam in ti zaželim prekrasno nosečnost in uživajta z bodočim očkom.
Prav neverjetno zabavno postaja tukaj gor in upajmo, da bodo v bodoče le dobri ‘žuri’. Upanje za vse nas ostale torej je in držimo se ga !!!!!!!
Še enkrat čestitke in ne dvomim, da je bila tale obletnica … juhuhuhuhuhuhu …. Pa srečno !!!!!
Lp, alenka