Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost srečna 13

srečna 13

Čestitke! Sedaj pa samo uživaj v nosečnosti in se pusti maksimalno razvajati. Srečno!

Res, še enkrat hvala Vsem forumovkam, ki ste sočustvovale z menoj in mi vlivale novo upanje do novega uspeha. Srečna sem, da obstaja ta forum, saj je človek velikokrat v taki situaciji, ko ne ve kaj storiti. So trenutki, ki so za človeka zelo težki in velikokrat ti pomaga že kakšna lepa in spodbudna beseda. Kako zelo boleče je, pa lahko ve samo tista, ki je enake trenutke tudi podoživljala.
Zato vsem sotrpinkam želim, da se čim prej izpolnijo želje, ki so bile podobnim mojim in da jim čim prej posije Sončece.

Se slišimo v prihodnje,

biba

Tudi jaz se pridružujem čestitkam. Vsak mesec kakšna, pa bo.

HURA, HURA, HURA!!!

Punce, kar tako naprej, pa bomo kmalu vse na vrsti!!!

Srečno, Andreja1

Prva misel danes ko sem prišla v službo je bila ali ti je uspelo in lej ga zlomka tukaj je prava veselica. Od sreče sem kar jokala, ker vedno ko kateri uspe si mislim, no počasi bo tudi meni. Če uspe drugim mora tudi meni. Na ta forum sem se zelo navezala in prvo moje delo zjutraj ko pridem v službo je ta forum. Še sreča da imam takšnega šefa ki ne teži. Iz vsega srca ti privoščim srečo, lepo nosečnost in zdravo pikico. Ali pa kar dve.
Eva*

Biba, Biba čestitam in se veselim s tabo. Želim ti veliko veselja in brezskrbno nosečnost. SREČNO!!!!

Ajda

Naj se tudi jaz pridružim vsem čestitkam in ti zaželim prekrasno nosečnost in uživajta z bodočim očkom.
Prav neverjetno zabavno postaja tukaj gor in upajmo, da bodo v bodoče le dobri ‘žuri’. Upanje za vse nas ostale torej je in držimo se ga !!!!!!!

Še enkrat čestitke in ne dvomim, da je bila tale obletnica … juhuhuhuhuhuhu …. Pa srečno !!!!!

Lp, alenka

Čestitke tudi od mene!
Jasna

Draga Biba!

Čestitam, čestitam ,čestitam in držim pesti da bo šlo dobro še naprej. Pa pusti se razvajati. Saj vem, da imaš od vesele novice polno elana, ampak raje delaj vse bolj izi in uživaj v nosečnosti!
Lep pozdrav, Eva

Joj joj joj, kakšna sreča!!!!

Vse najlepše želim, prijetno nosečnost, zdravega otročka (dva??), veliko cartanja…
Skratka čestitke iz srca!

Lp, Ena

Draga, Biba

Iz srca ti čestitam. Sploh si ne znam več predstavljati, kako so to srečni trenutki!
Pazi nase in ostani dobre volje še naprej!!!

veliko sončka

Biba,

tudi z moje strani iskrene čestitke, pazi na sebe in svoje pikice . V življenju ni lepših trenutkov, ko se po tolikem času truda za naše bejbike, zavedaš, da nisi več sam, ko na UZ vidiš svoje pikice . Vse to dajem jaz skozi sedaj.

Lep pozdrav in veliko sreče tudi vsem ostalim.

Biba! Ali ni bilo čudovito, ko si zagledala dve črtici? ČESTITAM!!!

New Report

Close