Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost srečna 13

srečna 13

Sporočam Vam, da sem zaenkrat na dobri poti saj sta se mi zjutraj na CB-testu pojavili DVE DEBELI črtici…………..juuuhuuuuhuuuu!

biba

Ejjjjjjjjj, pa to je super. Sicer sem ti pa že v enem od prejšnjih postov napovedala uspeh.

No, vidiš, pa si dočakala svoj dan. To je pa prav res juhuhuhu. Zdaj pa samo še želja – upam, da sta se ti oba pripopala in da bo 2x juhuhuhuhu!

Čestitke,saj eni je uspelo.Po katerem načinu IVF ali IUI

Pazi nase in na svojega bejbija!! Vso srečo vseh devet mesecev.

LP Irena

Biba, saj ni besed: čestitam!!!!!!!!!!!

Bravo Biba!

Saj smo ti že prej povedale, da ta izcedek verjetno ni bil ravno napoved M!

Tudi jaz upam, da sta se ti oba prijela! No, nekaj je sigurno – čez 38 tednov boš že imela v rokah svojo štručko (eno ali dve)!

Lepo, srečno in zdravo nosečnost!

Natasha

Pojma nimač,kako sem vesela ,kar solze so mi prišle v oči.No saj sem ti včeraj rekla,da bo tako…,da bo to tvoja najlepša obletnica.ČESTITKE OBEMA!!
Zdaj pa čimprej na UZ,da bomo vedeli ali sta oba.
Upam,da bom tudi jaz imela tokrat srečo.Tako me je strah narediti test…..
katja

Hvala vsem za lepe želje in čestitke. Sedaj pa že komaj čakam, da izvem ali sta dva ali eden (upam, da se kmalu vidi, ali katera ve, kdaj točno?).
Metka, ti si me spraševala v katerem postopku sem – IVF.
Se še slišimo!!!

biba

Katja, hvala tudi tebi za čestitke.
Ti moram povedati, da ko sem zjutraj delala test, da me je bilo tko strah, da sem mislila da mi bo srce počilo, toliko mi je razbijalo………….ampak kasneje……..ne morem ti opisati občutkov……….bilo je res lepo, ko zagledaš v kvadratku črtico.
Vso srečo želim tudi tebi in želim, da se čim preje prikaže tudi tebi črtica v kvadratku:))

biba

Videlo naj bi se v šestem tednu od zadnje M,kot pri vsaki naravni nosečnosti…
Tudi nam se šteje od zadje M-to je nedolgo nazaj napisal dr. Pušenjak.
katja

Nam napišeš še enkrat (ker verjetno si že, pa ne najdem), v katerem poizkusu ti je uspelo in kje si se zdravila? Hvala in veliko sreče.

To je moj drugi preizkus, obakrat pri Dr. Rešu.

biba

Draga Biba
Takooooooo sem vesela zate sem ti rekla, da ti bo uspelo in, da sem tudi jaz imela te iscedke. Tako me veseli, da je pri tebi 13-tica srečna. Pri meni je bilo isto na 13-tico zato sem bila toliko bolj prepričana zate. Kaj naj ti rečem. Želim ti vso srečo, lepo 9. mesečno nosečnost in lahek porod pa zdrave otročke…….
Lahko ti povem, ko sem prebrala tvojo temo srečna 13. so mi pritekle solze v očeh od sreče. ker vem kako je to, še moj možek je bil zelo vesel zate. No sedaj držimo pesti še za našo katjo s. Upam, da bo njej tudi tokrat uspelo…….

Velikoooooooooo sreče ti želim od srca
Lep dan in lepo veselje z bodočim očkom ti želim.
Doroteja

JUHUUUUUUUUUUUUUUU DOJENČEK JE TUUUUUUUUUUU!!!

Čestitam in lepo nosečnost.

LP, Mateja

Tudi jaz ti čestitam, da se je vse srečno izteklo!!!!!!!!!!!!!!

¸Če se ne motim si imela ET ravno na moj rojstni dan 30.09. To je en najlepših dnevov!!!!!!!!!!!! Čestitam,
Damjana

Kaj naj rečem, čestitke tudi v mojem imenu!!!!!
Nada

Tudi jaz cestitam, taka sporočila tudi nam dajejo upanje za naprej. Sploh pa, se vam ne zdi, da je kar nekaj uspehov zadnje čase?
Za vsako bo prišel dan, ko ji bo uspelo!

Lep dan še naprej!

Čestitke. Upam, da se nam kmalu pridružiš na forumu Starši staršem.
Lepo nosečnost in lep pozdrav.

Biba …čestitam!!!
Ko sem prebrala tisti tvoj post o temnem izcedku sem že bila prepričana, da ti je uspelo in danes sem šla na forum iskat veselo novico.
Vidiš, da je trinajstica lahko tudi srečna….tudi zame je bila, ker je bil ET opravljen 13.6. Želim ti čim lepšo nosečnost, pazi nase in na pikici (dve ali pa eno).
Nosečnost pa se šteje tako, da od datuma punkcije odštejete 14 dni in ta datum vzamete kot 1.dan zadnje menstruacije. Pravi datum zadnje menstruacije pri IVF-u ni pomemben, saj se točno ve za dan oploditve, saj je bila opravljena na dan punkcije. Po šestih tednih nosečnosti oz. štiri tedne po punkciji se na UZ že vidi plod in utripi srčka.

Želim, da bi kmalu prišla srečna 13 tudi tistim, ki še čakate na dve črtici!!

Pozdrav Jana

New Report

Close