srečna 13
Katja, hvala tudi tebi za čestitke.
Ti moram povedati, da ko sem zjutraj delala test, da me je bilo tko strah, da sem mislila da mi bo srce počilo, toliko mi je razbijalo………….ampak kasneje……..ne morem ti opisati občutkov……….bilo je res lepo, ko zagledaš v kvadratku črtico.
Vso srečo želim tudi tebi in želim, da se čim preje prikaže tudi tebi črtica v kvadratku:))
biba
Draga Biba
Takooooooo sem vesela zate sem ti rekla, da ti bo uspelo in, da sem tudi jaz imela te iscedke. Tako me veseli, da je pri tebi 13-tica srečna. Pri meni je bilo isto na 13-tico zato sem bila toliko bolj prepričana zate. Kaj naj ti rečem. Želim ti vso srečo, lepo 9. mesečno nosečnost in lahek porod pa zdrave otročke…….
Lahko ti povem, ko sem prebrala tvojo temo srečna 13. so mi pritekle solze v očeh od sreče. ker vem kako je to, še moj možek je bil zelo vesel zate. No sedaj držimo pesti še za našo katjo s. Upam, da bo njej tudi tokrat uspelo…….
Velikoooooooooo sreče ti želim od srca
Lep dan in lepo veselje z bodočim očkom ti želim.
Doroteja
JUHUUUUUUUUUUUUUUU DOJENČEK JE TUUUUUUUUUUU!!!
Biba …čestitam!!!
Ko sem prebrala tisti tvoj post o temnem izcedku sem že bila prepričana, da ti je uspelo in danes sem šla na forum iskat veselo novico.
Vidiš, da je trinajstica lahko tudi srečna….tudi zame je bila, ker je bil ET opravljen 13.6. Želim ti čim lepšo nosečnost, pazi nase in na pikici (dve ali pa eno).
Nosečnost pa se šteje tako, da od datuma punkcije odštejete 14 dni in ta datum vzamete kot 1.dan zadnje menstruacije. Pravi datum zadnje menstruacije pri IVF-u ni pomemben, saj se točno ve za dan oploditve, saj je bila opravljena na dan punkcije. Po šestih tednih nosečnosti oz. štiri tedne po punkciji se na UZ že vidi plod in utripi srčka.
Želim, da bi kmalu prišla srečna 13 tudi tistim, ki še čakate na dve črtici!!
Pozdrav Jana