Najdi forum

Moram z nekom tole deliti. Naredila zadnji izpit! Sem kar po luftu….in kar ne vem, kaj bi – grem še komu sporočit!

Bravo, punca.Kar tako naprej. Moj sin ima še dva za prejšnji letnik in upam, da jih bo naredil. Kaj pa študiraš in kateri letnik si ?

LP,Kaja

Čestitke tudi od mene, vendar nigdar ne reci zadnji. Boš videla koliko jih še bo , ko se boš sama odločila , da je to koristno.

Čestitam!

Ali si naredila letnik ali pa si zaključula študij? Meni do konca študija manjka še en izpit, pa se nekako ne morem spraviti zraven.

Senta

Hvala vsem za čestitke!
Kaja, zaključujem študij, le še diploma (da bom šla pa še naprej pa dvomim – če ne drugega, je predrago)!
Senta, daj zmigaj se in naredi, kar je treba dokončati – saj sem upala, da bi bila tole za koga tudi vzpodbuda.
Študiram pa na PeF defektologijo – pa ob delu, da ne bo pomote!

Od mojega zadnjega izpita in diplome je minilo ze malo vec kot eno leto. Se pa se vedno spominjam obeh evforicnih dnevov, ko mi je srce bilo kot da mi bo eksplodiralo in sem obcutila eno veliko olajsanje. Sem prav vesela, da si me malo spomnila in ti prav privoscim. Tudi jaz sem takrat sklenila – dosti studija – sedaj mi pa moji mozgancki kar nekako ne dajo miru, in ze premisljujem o tem, da bi se kam vpisala. Ce ne na podiplomca pa vsaj na kaksen seminar ali tecaj.

Uzivaj ta dan in dobro si ga vtisni v spomin!

Jaz tudi ob delu. V službi je zadnje čase precej napeto, pa družina, pa en velik kup knjig za ta zadnji izpit – vsega je preveč

Senta

Pipi – euforija je popolnoma opravičena – čestitam. Zdaj pa po gasu in takoj napiši diplomo. Moja prijateljica se več kot leto po izpitu ni mogla spraviti, si je obljubljala, da bo začela. Nisem se ji mogla načuditi. Jaz sem diplomirala v dveh mesecih po zaključku študija.Sedaj sem pa jaz tisti pocar, ki ima že leto in pol opravljene izpite na mag. pa pol naloge napisane, pa se ne morem spraviti k delu in ves čas govorim, da je samo za en mesec dela. Dlje kot je, težje je. Zato – nasvet – zaključi takoj!

Vse čestitke Pipi,

Čestiiiitke!

bravo!čestitke….

Čestitam,
uživaj v teh lepih trenutkih, vendar takoj začni z diplomo – se splača. Jaz sem diplomirala dva mesca nazaj – ob delu, z majhnim otrokom. Ugotovila sem,da naredim veliko več, če sem ful zasedena, kot pa, če imam veliko časa.

Je pa boljši občutek, ko narediš zadnji izpit, kot pa, ko diplomiraš.

Yeeeeeeeessssss! bravo
Le tako naprej .
Vivendi

Čestitam!!!!

Bravo!!!

Zdaj pa še diplomo, čim prej! Čakam, da ti čestitam še za to!!!!

Hvala še vsem ostalim za čestitike!!!
Ja, se pripravljam na diplomo, sem si že rekla, da zdaj ne bom mogla več viseti toliko tukaj, ko moram brskati za literaturo (pa še ne vem, kako mi bo to uspelo..). Se bom pohvalila tudi ob diplomi!

Dan Pipi! Iskreno ti čestitam! Bravo!
Lep dan še naprej in ostani srečna!
Pozdrav!
Angel

Razumem tvojo srečo in ti od srca čestitam. Vem kako naporen je študij ob delu in koliko volje je traba spravit, da sedeš h knjigi…

Uživaj v magiji.

Upam, da se tudi danes, tako počutiš.

Zaslužiš si čestitke vseh svojih prijateljev.

Čeprav sem tukaj “nova”…ti iz srca iskreno čestitam in ti želim v življenju še veliko tako lepih trenutkov.
caaao!

Ojla Zalla

Vem, da od srca želiš, da ima veliko lepih trenutkov.
Saj te poznam dobra dušica.

L.P. marelica

P.S. Pipi tebi pa želim veliko še srečnih trenutkov v življenju.
Bodi srečna vedno od srca ti želi
marelica

New Report

Close