Najdi forum

vsako leto s prijatelji pripravimo na silvestersko noč srečelov, z nagradami za smeh… in tudi letos bo tako, pa me zanima, če ima kdo kakšno idejo… cena darila naj bi bila okoli 2000sit (lahko tudi več).

kot primer, lani sva z možem pripravila sušilo za cunje in je bilo smeha, ker sva tja prišla s tistim zeloo velikim paketom in ni nihče vedel kaj je noter,
pa piškote v obliki m. spol. uda.

če ve kdo za kakšno majhno zabavno darilo…

Ha ha ha, imam full dobro idejo: kahlica, v njen pa suha klobasa in lepo aranžirano. Lahko je kahlica še pojoča. Kako vama je všeč????? Poročajta prosim!!!

jaz bi sla v seks trgovino in tam kupila kaj uporabnega in sigurno bo smeh…

mi smo imeli za božič srečelov, poudarek je bil na smehu, se pravi domiselna darila in naredila sem: napisala recept za peko kruka in potem kupila vse sestavine, moko, sol kvas, vodo…, dve posodi, beli prt, skratka cisto vse kar se potrebuje, da spečeš kruh…, cena ne bo šla preko 2.000,00 in bilo je veliko smeha in ne boš verjela, začeli smo delati testo in na koncu spekli kruh!
če si za stvar, ti lahko posredujem recept za peko kruha…

najlepša hvala vsem za ideje.

najprej seks shop – odpade, ker vse kar se je tam zabavnega dalo dobiti smo že uporabili za razne roj. dneve in ostale žure,

potem ta za peko kuha je tudi odlična ideja, samo ne bomo doma, tako da bomo to uporabili pa kdaj drugič,

bomo pa biba uporabili tvojo idejo.
jaz, ko sem prebrala, ti priznam, da se mi je zdela malo preveč “močna”…
je pa bil moj mož zelooo navdušen in sva danes šla po kahlico in klobaso,
sedaj bo mož pobarval wc pair v rjavo in bomo naredili “aranžma” kot je treba, tako da ti bom sporočila po novem letu zagotovo kako je končal srečelov.

sedaj morava rešiti samo še en problem… kako urediti da tiste kahlice ne bova dobila ravno midva… :-))

drugo darilo pa smo se odločili narediti koledar s fotomontažami (slike iz porno revij in playboya in glave prijateljev).

se oglasim, po novem letu, tu na tem forumu pod naslovom srečelov.

hvala, imejte se lepo

biba,

sedaj sva z možem tisto klobaso aranžirala in sicer klobaso, wc papir in kahlico pomazala z evrokremom in ko odpreš škatlo je pravi šok… :-))

hvala še enkrat za čudovito idejo, bom poročala kdo je bil srečnež in kako je bilo.

lepo praznovanje ti želim.

biba,

najprej srečno novo leto, še čimveč norih idej…

torej: srečelov je uspel. to darilo št.1 je ostalo prav za na konec, dobila ga je ena moja prijateljica, taka za štose in so se vsi seveda noro smejali.
klobase seveda niti v sanjah ni hotela polizati… njen fant ji je rekel, da je ogabna ža samo ker je pogledala kaj je noter…

skratka bilo je lepo.
za drugo darilo pa niso imeli koledarja, ker se je nekaj prijateljev pridružilo zadnji trenutek in nisva dobila vseh slik in se nama ni zdelo prav… in sva kupila pink spreje za lase in nas je tisti, ki je dobil to darilo vse posprejal, tako da smo bili cela družba z roza lasmi.

pa še sosednji mizi smo posodili kar je ostalo barve. :-))

hvala še enkrat za idejo, če kaj rabiš vprašaj, če bom jaz te pa že poiščem tu na forumu.

Mi smo dali stvar ki je stala 2000 evrov od nase tete in potem jo je dobila ona

 

New Report

Close