Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija SREČANJE V KRANJU

SREČANJE V KRANJU

Lepo prosim , Kranjčanke in Kranjčane ki bolehajo z fibromialgijo in KU naj mi pišejo zaradi dogovora okrog srečanja v Kranju , lahko me tudi pokličejo na gsm041/561404 ali domači tel. 04/2324900,
se še beremo do takrat pa lep pozdrav!
Smiljana , Kranj

SREČANJE V KRANJU BO DNE 21.6 OB 18h
PRISRČNO STE VABLJENI VSI TISTI , KI IMATE ŽELJO PRIDET K SOTRPINOM V KRANJ!!!

NA zadovoljstvo vsih prisotnih, smo izpeljali prvo srečanje v Kranju.Od skupno 12-ih oseb je na srečanje prišlo 9 , kar je menim v redu.Spoznali smo se med sabo , uz kavico pogovarjali o sami bolezni , kako lajšati in pomagati samemu sebi , ker so vsi prisotni mnenja , da zdravniki apsolutno premalo naredijo za lajšanje naših težav.Vsem ki tole berete pa prav lep pozdrav iz KRANJA.
Smiljana

Lepo, lepo!

Z zaupanjem naprej!

Veronika

sestanka se je udeležilo skupaj 7 članic z dnevnim redam:poročanje z prve seje IO društva , izmenjava mnenj med članicami:kako si lajšati boličine in simptome bolezni. Glede skupne aktivnosti v skupini se nismo danes nič dogovorile , velika ovira je to , da smo iz različnih koncov, iz Kranja sva samo dve ,mogoče kaj več o tej temi v oktobru .Za predavanje dr.Fajdiga je kar nekaj zainteresiranih, posebej se pa zanimajo za predavanje dr.Popoviča.Prosijo pa , da se objavijo članki sa predavanj na spletni strani , ker se večina velikrat ne more udeležiti , ih pa zanima.gospa iz Žirov se ni udeležila ,ker se trenutno nahaja v psihijatrični bolnišnici kamor jo je po besedah moža pripeljala ravno ta bolezen.Dve članici čakata na povabilo na invalidsko komisijo , ena pa je bila zavrnjena in dela po 4 ure.
Prosijo pa če se da v čim krajšem roku seznaniti invalidsko kom. o resnosti bolezni FM.Zanimanje je za energetsko komoro vendar financij.stanje večini to onemogoča, tako da prosimo ,če se da prek društva kako zmanjšati ceno storitve oz. terapije.Gospa iz Lesc nima potrjene dg. in smo ji svetovale pregled pri dr.Popoviču.
LEP POZDRAV VSEM KI SE BEREMO
Smiljana

Bravo Kranj. kar tako naprej. Hvala za izčrpno poročilo, katero nam bo služilo kot smernica pri našem nadaljnem delu

Lep pozdrav, Metka

pozdravljena Metka,
samo informacija , da imam pri sebi eno pristo.izjavo ga.Anica Vajt Golnik 25A , 4204 Golnik kot tudi članarino,pa še članarino gospe Branke iz Šenčurja , a ti pošljem po pošti?
LEP POZDRAV
Smiljana , Kranj

pozdravljeni
lepo prosim Veroniko za naslov kam lahko pošljem izpolnj. anketne obrazce
pomotoma sem ga zbrisala , sicer v Kranju nič novega, odziv za srečanje poraz, samo dve sva prišle,pa upajmo da bo kdaj tudi boljše
vsem prav lep pozdrav iz Kranja
Smiljana

Pozdravljena, Smiljana !

Upam, da ste naslov dobili že v petek, ko vam je bil poslan.

Glede skupine se prav nič ne obremenjujte, saj ne smejo biti same sebi namen. S sodelovanjem vseh članov si sestavite program, ki vam bo “pisan na kožo” in se srečujte odvisno od želja vaših članov. Ne pozabite, da ste še vedno člani enotnega Društva, ki bo še naprej delovalo v korist in dobro nas vseh. Po določenem času našega (skupinskega) delovanja si bomo vodje skupin izmenjali izkušnje in gradili naprej na naših pozitivnih izkušnjah.

Lep pozdrav v Kranj in njegovo okolico !

Veronika

New Report

Close