Srecanje…
No ne cist dobesedno…
V glavnem sm se mel pa fajn. Ne da se mi vec napisat, tisti k ste bli že veste kako smo se mel, tisti k ne… 😉
Si dobil moj sms?
Lp
Ja, prou zanimivo je bilo spoznat kakšni so ljudje z druge strani katodne cevi oz. LCD-ja.Mal smo podebatirali, razdrli kakšno brihtno in seveda praznili vrečke grickalic. Ponovitev obvezno sledi…
Zvečer sem šel na Kranjsko noč in glej ga zlomka v vsej gužvi se srečava z Megaboyem. Seveda je blo treba iti obvezno na eno pivo (nažalost malo,ker sem vozil) in vmes se je zgodil še ognjemet. Z družbo smo še mal kruzal in se odpeljali domov ob ene 1.30.Seveda brez večerje v obliki bureka tud ni šlo…
Studentka:je bila vožnja domov brez večjih pretresov?
Sinthy: sta pa veliko govorile, da si postala tako lačna :))
LP vsem skupi…
Zakaj hudiča pa ne dvigneš riti in se zguncaš na grad?
O Pinky!
Ej, jaz tak pogosto preveč govorim, tako da sva res velikooo govorili. Pa lačna nisem postala samo zaradi tega, ampak postaneš lačen tudi, če ritko oblečeno v tangice kažeš čez okno:)))
Sicer pa me veseli, da si se imel fajn!
Lp
Pink Floyd, hvala na vprašanju. Je bilo brez večjih komplikacij. Edino Sinthija je imela preveč oboževalcev, ker je kazala svojo ritko skozi okno in sem peljala tako poooočaaaaaasiiiiii, da ne bi koga še povozila.:))))))))))
Saj menda tudi za prepočasno vožnjo sedaj kaznujejo ne?! Oh @!#$!:))))
Joj škoda, da smo bili Forumaši na srečanju prikrajšani za predstavo.
Brez skrbi Megaboy, saj niste nič zamudili:))
Ne, saj v Sg imamo kar dost stvari kot si jih tudi sam naštel za Kranj. Morda niso tako zelo obiskane. Pa tudi kljub vsemu dogajanju je poletje malo dolgočasno tukaj (ali pa sem pod takim vplivom zaradi Lj…) Ampak jaz sem mislila, da mi je škoda, ker nimamo poleti kakšnega ognjemeta…
LP! Demie
Forum je zaprt za komentiranje.