Najdi forum

Pozdravljena, Prababi!
Ja, od Bučke imam telefon (slišali se pa še nisva, samo pisali), ampak ona pravi, da za vikend ne bo mogla. Saj pravim, da jo bomo morale prepričati. :-))) Lahko kar začneš s prepričevanjem. :-)))

Špelca,

Kaj naj ji rečem??? Bom poskusila, če bo vžgalo. Razumem jo, ne more se odločiti.

Bučka, prosim, lepo prosim, pridi, saj veš, da bo brez Tebe dolgčas.
Čisto resno mislim, nič se ne smejim, žal mi bo, če ne prideš. Odloči se!!!
Oglasi se! Zakaj ne???? Če bomo vse, bo lepo število “7”
Mogoče, se bo še katera/ri oglasil?

Pa saj s seboj lahko pripeljete še koga, saj ni rečeno, da lahko pridemo na srečanje samo tiste, ki tukaj klepetamo.

No, Špelca, pa še Ti kaj dodaj!!! Pa še katera druga, naj kaj napiše, če jo kaj teži???

Sedaj grem pa ven, sonček lepo sije, lepo zaključite nedeljo.

LP PRABABI

Jaz sem Bučki napisala sms, pa je rekla, da je za vikend vedno na morju (danes zvečer pride domov).
Od julija naprej meni ne bo problem tudi med tednom. Saj verjetno se bomo večkrat dobile.

Dober večer vsem skupaj!

Sem ravno prišla iz morja a sem že v soboto slišala za vaše dogovore (sta mi špela in petra poslali sms). Zelo, zelo lepo je bilo prebrati, da me pogrešate, predvsem ti prababi saj si me vsakič omenila. Sem pa že špeli in petri povedala, da grem petek spet na morje in potem naslednjega na potovanje. Resnično si želim priti pa ne morem. Meni osebno bi odgovarjal katerikoli dan v tednu, le vikendi ne.

Seveda pa se vi kar dobite in mi boste potem poročale kako je bilo.

Lep večer in lahko noč vsem skupaj.

Bučka,

pozdravljena!

Da si se le oglasila, če ne moreš, pač ne moreš. Vem, da bi bilo zate bolje med tednom, za ostale, ki so v službi, je pa težko. Veš, takole srečanje je težko spraviti skupaj. Pa drugič, a ne? Upam, da nekaj nas pa bo.
seveda, boš dobila sporočilo, kako je bilo na srečanju.

Lepo se odpočij, sladko spančkaj in lahko noč.

LP PRABABI

Tako je prababi, če ne gre, pa ne gre. SIcer pa bog ve kaj se vse zgodi do drugega tedna, morda celo kaj v smeri da se vam vseeno nekako pridružim, kdo ve…
Seveda predvsem za oddaljene ljudi je težje med tednom.
Upam, da se boste imele lepo in da bo poročilo obširno.

Lepe sanje in mirno noč tudi tebi.

Pozdravljene,

malo pozno se vam javljam, tudi jaz sem za soboto 17.6. , sem iz okolice Ljubljane, do Vrhnike znam priti, tako, upam samo, da bom uredila varstvo za moji hčerkici. Z veseljem pridem. A ste uro že določile?

NIKA,

pozdravlena tudi Ti!

Ura, še ni določena, ko bo Petra sporočila kdaj bo prosta, se bosta s Špelo dogovirile za uro. Zasleduj!

Upam, da Ti bo uspelo dobiti varstvo za punčke. Videla sem, da si se oglasila, zato sem napisala, da ne boš predolgo čakala odgovor.

LP PRABABI

Nika, o uri se še nismo pogovarjale, bi pa bilo to enkrat popoldne, če sem prav razumela Petro, ki ima dopoldne obveznosti. Če ne dobiš varstva, pa hčerki pripelji s sabo.

jaz že dolgo nisem nič pisala, čeprav pridem na to stran kar redno. Malo me pa zanima to srečanje, kje bi potekalo, razen da na Vrhniki, kdaj, kaj bi bil namen, o čem bi govorile, kam bi šle…
Sem sicer človek, ki se v zadnjem trenutku lahko korenito premisli, a me vseeno zanima to srečanje, čeprav ne vem ali bi zbrala pogum.

množice ljudi namreč niso zame.

NIKA,

vidiš, kako Ti je Špela lepo svetovala, s seboj jih pripelji, pa ne bo treba varstva, sem mislila, da so še mlajše. Saj se pripeljete že lahko uro preje, kot one iz Lj. Povej s kategega konca, boš prišla, vas počakam, sem, se lahko pride z več strani, je več poti. Napiši!!! Lep dan vsem.

LP PRABABI

Prababi,

moji punci sta mlajši, zato ju bom rajši dala v varstvo, sej veš otroci so živi, pa se mi zdi , da je za prvič bolje, da pridem sama, čeprav moram priznati, da me je kar malce strah, težko se odprem pred neznanci, čeprav mi ve niste več neznanke : )).
Pridem po avtocesti, parkirala bom pred Mecatorjem, potem pa peš do slaščičarnej, saj se tam dobimo, a ne. A je to slaščičarna na Stari cesti?

Joj, ne se ustrašit! Ko bi vedele, kakšno tremo imam šele jaz, samo da tega ne smem priznati, ker je bila to moja ideja!

Urška,

Bo Špela povedala o čem bomo govorile. Ma, saj bomo porabile kar nekaj časa, da se spoznamo, ko pridemo skupaj.
Jaz se bom potrudila, da bom predlagala KRAJ, da vas ne bo motila množica ljudi. Ne se premislit, zberi pogum.

LP PRABABI

NIKA,

ja, ta na Stari cesti, če ne boš dobila prostora pri Merkatorju, se zapelji, za avtobusno postajo, takoj za Mantovo, v nasprotnem primeru, pa za Mrakovo šolo. Le pridi malo preje, da bova napravile “špalir”, ko se bodo pripeljale iz Lj. :-))))

Špela, ne imej treme, vse bo tako kot treba. Tukaj je več krajev, kjer je mir, tudi v Blagajani, pa še parkplaca je veliko, to je pred IUV. na koncu Vrh. Ti bom kaj napisala na mail, upam, da bo prišel.

PRABABI

Ko vas berem vidim, da nisem edina, ki jo je strah množice…upam, da vam uspe v čimvečjem številu…

Joj, Prababi, kakšno odgovornost prelagaš name. 🙂 Upam, da bomo že našle temo za pogovor … Ne, Bučka, še zdaleč nisi edina, ki se boji množic.

Špela,

Veš, sedaj se res smejem. Ja, koga se bojite?? Zakaj trema??? Vse bo gladko steklo, sigurno, Nika bo prišla malo preje, zaradi špalirja, da bova kukale, od kje se bo katera približala.

Samo, da še Petra pove kdaj bo prosta, pa mi sporočiš po tel. kdaj ste odpeljale. Kje bova počakali sporočiva, tik pred zdajci. Po telefonu, ne tukaj.
Tle, smo že zadosti trobile. :–>)))))
Bučka lep pozdrav tudi Tebi!

LP PRABABI

jaz bi rada, da je že jutri sobota.
na vrhniki sem bila pred kratkim, ko je imel moj mlajši sin tekmo v nogometu.
vem kje je bazen in igrišče.pa močilnik.
ma kar zdaj bi se že postavila v špalir.
samo ne vem kakšen razpoznavni znak bi imela.mogoče bi me pa spoznale po žalostnem obrazu.

lep dan vanja

Vanja,

pozdravljena!

Zasleduj, sporočila, ki jih bo posredovala Špela.

No, boš tudi Ti prišla preje, da bomo me tri, napravile špalir?????

Lepo se imej!

PRABABI

New Report

Close