Najdi forum

Moramo se s sodelavkami zmeniti, katera bo vozila. Če jaz ne bom vozila, potem lahko ostanem v LJ. Tako da, če ne bom vozila, potem sem za soboto, 17.
Zmenile se pa bomo s sodelavkami v pon ali tor naslednji teden in takrat bom takoj javila.
Bi pa bila ful vesela, če bi me katera lahko prišla iskat k pedagoški fakulteti, ker se v LJ ne znajdem.

Ok, velja. Lahko te pridem iskat, ni panike. Ti le sporoči, kako se boste zmenile.
Kako pa je z drugimi?

Petra,

v redu, za soboto 17. junija, če bo seminar trajal do 2. ure, imamo še dovolj časa, saj je dan dolg.

Špela, pa Te bo počakal, če Ljubljane ne poznaš, da se ne zgubiš. :-)))

Se dogovorimo, v začetku tedna, dokončno.

Lep vikend, jutri bo menda dež, kar bo bo.

LP PRABABI

Špelca živjo!

Mogoče se bomo pa le dogovorile za 17. junija, ko bo Petra v ljubljani.
Mama Ana je zasedena.
Od kje pa je Urška, pa NIKA??? Oglasita se, če vama datum ustreza.
Pa prevoz do tukaj, kako?? Sicer pa vozi avtobus kar pogosto do tu, ustavi pa nasproti spomenika IC.

Se dogovorimo, ko bo Petra uredila, kako bo z njeno vožnjo.
Za naše srečanje in klepet, pa ni skrbi, tukaj je precej izbire, pa še kaj si boste ogledale tukaj.

Za jutri nekaj govorijo, da bo dež, ampak bomo vseeno šli na GORENJSKO, mogoče pa ne bo padalo.:-)))

Špelca imej se lepo! Enako vsi ostali.
Dani, se nič ne oglasi.

LP PRABABI

Bučka bi raje med tednom, ampak mogoče jo pa le prepričamo, da se nam 17. pridruži, če se zmenimo? No, počakajmo še, kaj bo Petra sporočila. Lep pozdrav.

Špelca!

V redu, boš videla, kakšna bodo sporočila, še od drugih.
Spat grem, moram zjutraj preje vstati. Lahko noč.

LP PRABABI

Zivijo.

Jaz sem sicer iz Celja, ampak sem vsak dan v LJ (sluzba). V soboto se lahko pripeljem, lahko pridem z vlakom, gremo skupaj na Vrhniko (saj se dobimo tam, ne?), vseeno. Meni datum 17.06. popolnoma ustreza. No, pravkar sem izvedela, da sem brez avta 🙂 Ga bo fant vzel – tule spega kaj pisem. Tako da bi prisla v Ljubljano z vlakom, potem bi pa katero od vas prosila, ce me lahko pobere. Lahko kjerkoli v Ljubljani, saj se dobro znajdem (me veseli, da studentska leta niso bila zaman :)). Lahko pa grem tudi na avtobus, najmanjsi problem.

Prababi, najlepsa hvala za zelje. Jaz samo molim, da bo jutrisnji dan cimprej za mano. Brez Nje mi ne pomeni prav veliko. Rane so se sveze…

Ste bile pa aktivne danes.

Lepo vas pozdravljam in ce se jutri ne javim, vam vsem zelim en lep dan, jaz bom v mislih pri Mami. Se pa javim najkasneje v nedeljo.

Urska

Urška, tvoja mami bo jutri zagotovo s tabo. Tako kot vsak dan. Želim ti miren dan, pa vsaj kakšen iskren nasmeh za rojstni dan.

Joj, potem pa čisto pozabim … Lahko te poberem kjerkoli v Ljubljani (no, na znanih lokacijah pač). Počakajmo še, kaj bo Petra rekla, a ne?

Hvala! Jutro se je zacelo obetavno, se pravi brez joka. Odlocila sem se, da bom sla po kos torte (sem odvisnik od cokolade in sladkarij), na pokopalisce in bomo vsi skupaj (starsa in jaz) pojedli vse to. Pa naj me ljudje cudno gledajo. Pri grobu se tako cudezno pomirim…. Vsem zelim en prelep dan!

Urska

Draga Urška!

Težko bi ti zdaj napisala vse najboljše, ker trenutno je to nemogoče. Najboljše ne more biti, ker staršev ni ob tebi. Morda pa so ob tebi, pa tega ne veš.

Na tvoj rojstni dan ti želim še polno lepih trenutkov v življenju in želim ti, da bi bila zdrava.
Težko je na tak dan, še posebej, ker imaš rojstni dan tako hitro po izgubi mame. Jaz bom svojega imela komaj en teden pred njeno prvo obletnico.

Tudi jaz sem čisto na slaščice, še posebej, če je čokolada zraven. Ne oziraj se na ljudi, ki bi te čudno gledali. Po moje bi vsak kdaj rad naredil kaj takega na pokopališču, pa si ne upa, zaradi drugih, ampak to ni prav.

Mislim nate!
Petra

pozdravljene
berem vas že od marca ,ko hočem kaj napisat,pa mi kar ne gre , preveč je črk na tipkovnici , jaz sem pa tako počasna
prebiram vaše zgodbe in se mi zdi da vas kar poznam.
jaz zelo rada govorim o mojem sinu , gledam slike , božam njegove stvari in jokam.
saj ljudje so sočutni, prijazni, ampak niso pravi zame.
razumejo samo ljudje ki so to doživeli sami
berem knjige in berem vas in to me nekako rine iz dneva v dan.
še lani sem govorila, da sem stara. a zdaj bi bila rada stara 100 let.

ne vem, če bom znala to poslat.
vanja

Pošlji oblikovano (10-06-06 15:26)

Bila sem tam. Vsakemu sem prizgala eno lepo sveco s srckom in jima dala sopek lepih roz. Tako spokojno je bilo. Potem sem pa pojedla za vsakega nekaj sladkega, glede na okus seveda. Prav dobro je bilo.

Ena Petra, hvala, da mislis name. Mi to veliko pomeni.

Upam, da ste vsi dobro.

Špelca živjo!

Sedaj sem pa že jaz tukaj. bom kar tukaj odgovorila vsem, da bo manj postov.

O, kako ste bile pridne, še potem ko sem šla jaz sinoči spat, pa danes ves dan tudi.

Kljub slabi vremenski napovedi, je bilo lepo, malo oblačno in tudi sončno. Srečno smo se vrnili domov že ob 18. uri. Šla sem najprej na moj vsakodnevni obisk na pokopališče.

Bila sem v Pod Ljubelju. Na slovestnosti v spomin 61. obletnice osvoboditve kontracijskega taborišča Mauthausen, bili smo z avtobusom. Iz vseh krajev Slovenije so prišli, tudi iz drugih držav. Poročali so tudi v TV dnevniku, da je bila tam slovesnost.
Obeležja obiskujem, jih je veliko. Na večih, so moji sorodniki in znanci. Bili smo tudi v Dragi in tam položili svežo ikebano. Pa tudi v Begunjah na pokopališču.

Urška,
dan je minil, vidiš vse je v redu. Verjamem, da se pri grobu umiriš, hodi, ne oziraj se na druge. Naj ti lepo mine še preostanek večera.

Lepo, da Ti datum ustreza, Špela, pa Te bo počakala. Pa še Petro, boste vzele, saj se bo še oglasila, ko bo vse uredila.

Kaj pa NIKA??? Verjetno se oglasi v ponedeljek.

Vidim, da ste vse bolj na sladko narejene. Vas bom vse častila s sladkim. Pri roj. hiši IC, je zelo dobra slaščičarna. Po tem, pa še kaj, kje drugje, se dogovorimo.

Špelca,
lahko, pa pridem naproti, do Dolgega mostu, tam kjer obrača TROLA, šestica, ki vozi Dolgi most – Črnuče in se odpeljemo skupaj nazaj, da se ne bomo lovile, pa še jaz bom lahko kakšno peljala, če pride s trolo do tam.

No, pa še Vanjag, se je oglasila, mogoče bo pa šla tudi z nami????
Vanja, piši, če se nam lahko pridružiš.

Končam in vas vse prav lepo pozdravljam!

PRABABI

Vanja,

pozdravljena!

No vidiš, uspelo Ti je poslati. Tudi jaz sem se včasih bolj počasi obračala, počasi se navadiš. Korajža velja.
Prav, da si se oglasila in napisala svoje počutje. Dobrodošla!
Oglasi se še kaj, prideš na srečanje??? Pridi!!

Lepo Te pozdravljam in lahko noč.

PRABABI

hvala prababi
tako dobro mi dene, ko čutim sprejetost,
pa bi res prišla na srečanje
v tem času , ko sem prebirala vse teme po vrsti, sem si kar nekako predstavljala vse punce in seveda eno srčno gospo prababico.
meni je vse dosti lažje povedat kot natipkat, ma menda se bom tudi jaz počasi naučila .

pozdrave prav vsem

vanja

Vanja,

vesela sem, da si se takoj oglasila, da bi tudi prišla na srečanje.
Seveda je lažje se pogovoriti, kot pisati. Od kje si? Boš lahko prišla? kako si s prevozom? Zasleduj, kaj bo Špela napisala.
Še NIKA in Bučka, morata povedati kako in kaj.
Petra, bo povedala v ponedeljak ali torek.

Prav vesela sem, da se je še kakšna oglasila za srečanje.

Špela je imela pa res dobro zamisel, oh, da nam bi le uspelo vskladiti vsem datum 17.6. v soboto. Ja, med samimi mladimi bom, mogoče, se oglasi še kakšna starejša, če pa ne, se bo pa naše povprečje let zmanjšalo, bom postala mlajša. :-))))), Malo heca, ne škodi.
Sedaj sem bila zunaj, naši nekaj na žaru pečejo, imajo obiske in se zabavajo, otroci po svoje notri, starejši zunaj.

Lepo se imej in lahko noč.

LP PRABABI

Moje sožalje za izgubo sina. Čeprav ne moremo ravno reči izgubo, ker nismo nikogar izgubili. Naši najdražji ostajajo z nami, največ pomeni to, da so PRIŠLI v naše življenje. Odšli pa ne bodo nikoli …
Vanja, ti kar piši, kot je Prababi napisala, saj se navadiš na tipkovnico. Piši, karkoli čutiš, da moraš nekomu, nekje povedati. Na srečanje pa tudi pridi. Se bomo tule še do konca dogovorili ali dogovorile.

Prababi, ti si bila pa včeraj aktivna, lepo! 🙂
Vrhnike ne poznam, vem, kje je in kako se do nje pride, to je pa tudi bolj ali manj vse. A saj boš razložila, a ne, kje se dobimo, tako da ne bo težko priti do tja in parkirati? Pa na Vrhniki menda ni takega problema s parkiranjem kot v Ljubljani?

Urška, lepo je slišati, da si mirno preživela dan.

Špelca,

dober dan!

Jaz sem že po kosilu. Brez skrbi, se bomo dogovorile. Saj sem napisala, da vam pridem naproti, če želite. Bomo videle, kaj bo Petra povedala, Ali ima Bučka št. Tvojega telefona? Jaz, svojega tu ne bi pisala. Veš, previdnost ni odveč, bi ga poslala Bučki na mail, da se bolj natančno dogovorimo. Mislim, da se vidve slišita po telefonu??
Če se po telefonu ne bomo slišale, mi boš sporočila kdaj boste odpeljale iz Ljubljane, jaz pa kje Vas bom počakala, ne boste me zgrešile. :-)))) Parkiranje, pa ne bo problem, bomo zavile tja, kjer bo prosto. Saj tukaj ni Lj.

Dogovorite se, kje se v Lj. dobite. Nato, pa naprej, kar po stari cesti, je bolj prosta. Več, pa po dogovoru.

Dekleta, lepo pozdravljene in lepo nedeljo Vam želim. Sonček nam služi.

PRABABI

New Report

Close