SREČA-nje: POVABILO
Dopoldne sm 2 x odgovarju, pa me ni spustil notr (admin sux!), zatorej:
Na vaši strani je blaaazno dobr argument, ker se Martine kuhinje niti slučajno ne branim (mljac in še tistga terana od Širce iz Godenj ima, ahhhh, kaj še manjka do popolnega užitka… tetke, ja).
Po drugi strani se manjšine (sebe) bojim napram moštvu tetk. Zato; a je že kje kak seznam eventualno najavljenih? Zase definitivno sporočim v petek, da ne bo zamer – in razočaranj?
Sej res, kt začarane gospodinje ste tle 🙂
Ja, bi rad prišel in bom hudo pobiral koščke korajže d se skp spravm.
Sej sploh ne vem, kwa mi je, d silm tja 🙂
Nekaj je v vas, nekaj…
Ne, ne, si zadela.
Imam probleme s psiho; da jih tle ne opisujem, jih lohk najdeš na psiho strani, uradnja diagnoza je “spremenjeno osebnostno stanje” – priznam, da se skrivam tam pod imenom “avm”:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=6&i=20492&t=20492
In kot tak, razkrinkan, verjetno ne bi bil (za)željen?
Sorry, tetke, samo dober namen sem imel.
Glede na to, da v soboto zjutraj peljem širšo družino (in še koga) na Obalo – se zna zgoditi, da se ustavim tam, ali pa pribremzam ko jih oddam glede ure bom bolj nedoločen, zato prosim, če mi (ne)kdo na privat napiše kako zasilno kontaktno telefonsko – če boste ušli proti Vremščici (da ne bi na poti napadel napačno grupo tetk).
Je že kaj seznama?
Ali nas je (pre)malo in orga(ni)ziramo drugič?
Meni bo zneslo težko, trudim se pa – kolikor bo šlo.
Dragi vsi,
kdo bi si mislil, da bo namig po skupnem druženju obrodil takšne sadove 🙂
Vsem, ki greste, želim čudovit spoznavni izlet – naj vam bo res lepo in naj vas prava energija povezuje!
V Šoli čustvene inteligence pa že razmišljamo, da bi maja res organizirali skupni izlet za vse (sedanje in bivše) slušatelje ter vse “forumovce”.
Prosim, poročajte, kako ste se imeli. Prijetne trenutke želim vsem!