Srčno si želim spoznati ljudi..
Živjo Osamljena duša
Nisi tako osamljena kot misliš…nabiraš izkušnje…vse ob svojem času.
🙂
Če želiš kakšne kontakte..jih imam s facebooka…tam je skupin čuda…povej kaj želiš..
moj mail [email protected]
Lep pozdrav
🙂
Živjo Osamljena duša
Nisi tako osamljena kot misliš…nabiraš izkušnje…vse ob svojem času.
🙂
Če želiš kakšne kontakte..jih imam s facebooka…tam je skupin čuda…povej kaj želiš..
moj mail [email protected]
Lep pozdrav
🙂
Jaz sem že malo čez 50 let stara, pa me tudi zanima taka tema. Raje bolj občutim kot govorim.
moj naslov je: [email protected]
Osamljena duša, tudi jaz rad spoznavam ljudi, ki imajo podoben duhovni pogled ali duhovne izkušnje kot jih imam jaz. Imam veliko notranjega znanja, vpogleda v samega vase in hkrati obvladam najvišjo filozofijo duhovnosti, vedenje o duši. Obiskujem določeno duhovno pot, več o tem ti lahko odpišem preko elektronskega sporočila [email protected], če se boš seveda nanj tudi odzvala, kjer lahko medsebojno debatirava o vprašanjih, ki si jih zastavila zgoraj. Žal moje notranje izkušnje, ki sem jih še bolj izpopolnil preko določene meditacije, in jih bodisi izrečem, bodisi napišem za druge ljudi, venomer naletijo na gluha ušesa, pa čeprav se navezujejo na samo filozofijo “božjega kraljestva”, o kateri je pridigal Jezus. Zakaj je temu tako, ne vem, očitno bo kar držalo, kar si povedala, da je večina usmerjena k materialnim stvarem. Žal le redkokomu uspe prestopiti prag “smrtnosti” in se zediniti s svojo dušo. Stari vzorci, ki so prinašali večno trpljenje in navidezen užitek, kar naenkrat izginejo, ostane pa še samo skromnost, katera za sabo prinaša večno svobodo in neskončno srečo. Skratka, poskušal sem že z mnogimi ljudmi navezati nek stik, pa mi ni uspelo. Razumem tiste, ki jih te stvari ne zanimajo, ampak najbolj žalostno je, da me ignorirajo celo takšni, ki se imajo za “svetnike”, pa to niso, čeprav oni mislijo, da so prišli že daleč, a padejo na izpitu pri osnovnih stvareh. Morda komu skušam potihoma celo zaupati eno izmed velikih skrivnosti z božjega kraljestva, v zahvalo pa venomer dobim celo nož v hrbet. Skrivnost je plod mojih izkušenj in je ni moč najti zapisane v nobeni sveti knjigi, niti ni javno znana, morda jo pozna samo peščica ljudi. itd. Za to skrivnost ne ve nihče in jo skrbno čuvam. Kakorkoli že, imaš moj e-mail, če želiš mi lahko odpišeš. Lep pozdrav. Boštjan
Pozdravljeni
Tudi jaz imam željo se pogovarjat o tej temi, samo jaz nočem preveč komplicirat, najraje poslušam
sogovornika koliko rezultatov je dosegel s pomočjo vesoljne moči.Takrat čutim zelo močan pretok
energije.
Ma kakšen pretok energije. Kaj misliš, da boš s tem, ko poslušaš drugega, kaj duhovno napredovala? Pri tem pa EGOISTIČNO postavljaš pogoje, češ da nimaš rada kompliciranja. Napaka, dragica. Če ne boš sama nekaj ukrepa, ne boš nič dosegla. Ne računaj , da boš kaj dosegla, če se boš hranila s tujo energijo. S sebičnostjo boš pogorela, ne pa da bi še rada dosegla duhovne višave. Kako so mi zoprni ljudje, ki sami niso odpravili napak pri sebi, se še niso zbudili in bi radi preko svoje negativnosti kar zlepa dosegla pozitivno duhovnost.
Forum je zaprt za komentiranje.