Najdi forum

Sem srčni bolnik in odsvetovano mi je, se gibati na soncu in izogibat se moram stresu. Ali je kakšna možnost, da si vendarle privoščim nekaj takega, kot je infrardeča toplota? Že kar nekaj pozitivnih stvari sem slišal o njej in rad bi si privošči eno takšno izkušnjo. Kakšno je vaše mnenje? Ali se mu moram odpovedati?

Spoštovani,
tudi sam sem srčni bolnik in kabino redno uporabljam. Kakor sem že velikokrat povdaril, da pri infrardečih kabinah, savnah gre za različne vire toplote, ter načine delovanja. Nizkotemperaturno toplotno infrardeče sevanje, ki blago segreva telo nima obremenjujočega učinka savne in ne obremenjuje srca, ter ožilja se priporoča. Če mi posredujete naslov vam pošljem študijo o tem kako s pomočjo nizkotemperaturnih infrardečih kabin izvajajo rehabilitacijo. Normalno je da je potrebna previdnost in postopnost. Uporaba pa ima številne pozitivne učinke.
Lep pozdrav,
B.Vugrinec

Hvala za odgovor. Prosim vas, če je seveda možno, za link do študije ali pa če jo lahko kar tukaj objavite, kajti prepričana sem, da bi jo marsikdo z zanimanjem prebral.
lep pozdrav

Spoštovani,
Oproščam se za zamudo zaradi dopusta.
V prilogi najdete obe aktualni studiji.
Lep pozdrav,
B.Vugrinec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close