Srcek nehal biti v 13. tednu
Vceraj sem se z veseljem odpravila na pregled NS k Dr. Strahovi. Komaj sem cakala, da spet zagledam svojo pikico. In sem jo, a na zalost ni vec ziva. Danes sem bila zopet na pregledu pri svoji ginekologinji, še vedno v upanju, da je srcek mogoce se vedno ziv. A ni tako. Potrdila je besede Dr. Strahove in mi napisala napotnico za abrazijo.
Zaenkrat se s solzami v oceh in mocno bolecino posalvljam od vas, mogoce pa se še beremo. Vsem želim lepo in brezskrbno nosecnost.
Draga Timonka, glede na to, da sem sama dala skozi nekaj podobnega, se mi ob tvoji bolečini trga srce :((((((((((((( Prosim, sprejmi topel objem in eno misel: tvoj angelček bo vedno ob tebi, vabila ga bo tvoja ljubezen in tebi njegova dajala moč za naprej. Iskreno mi je žal :((((((((((((((((
Pred dvema tednoma sem doživljala enake občutke, saj je srček nehal biti v 9. tednu. Zdaj po dveh tednih je vse že lažje, ne pozabljeno, samo bolečina pojenja. Pošiljam ti en velik, topel objem.
Sama pa se trdno držim načela, ki mi zelo pomaga v taknih situacijah:
Je kar je, nič se ne da spremeniti, gremo dalje!!!
Naslednjič pa bova mogoče skupaj zagledali velik plusek in se bo vse srečno končalo.
Vsem hvala. Ker je bil otrocek tako velik, sem dobila tabletko, po kateri se odlušci posteljica, v petek moram spet na g. kliniko. Zaenkrat si želim, da bi bil vsaj ta del že za mano. Iskreno povedano, upam na plusek v prihodnosti, vendar si hocem vzeti cas za zalovanje in prebolevanje. Tega otrocka ne more nadomestiti drug.
szahod, upam da se spet bereva na tem forumu in to kmalu.