Srce v breznu
Oglejte si malo ta link.
http://www.pasti.org/foibets.htm
Resnica o fojbah, ki je neumni film ne pove….
Sicer je v italijanscini, upam da boste razumeli.
Lp, M.
Jebem ti majku v usta!
Neumni film? Film sploh ni neumen. Enkrat moramo tudi mi resnico priznat… Prej ko jo, lažje nam bo.
Ti komunjara partizanska pa se ne razburjaj, ker po moje blage veze nimaš, kaj so komunisti delali… Komunisti ste bili hujši kot okupatorji.
em…OK
.
.
.
že stojim v vrsti za priznat resnico.
.
.
.
hm
.
.
gužva je
.
ful je enih italijanov pred mano, k se nočjo pomaknit naprej :)))
ne vem kdaj bom na vrsto prišel :)) prov dolg se mi ne bo dal čakat…
lp ajs
Resnica je samo to, da so se fojbe dogajale.
Vse ostalo je BULL-****.
In kaj se ti podlasca repencis proti komunistom, a si ti kej druzga,
prokleto govedo tibentankso, pojdi na trg in se pozanimaj za svojo ceno.
Prokleti belogardist!
Jebe se mi za tebe in tebi podobne!
Pojma nimas o zgodovini, tukaj pa mi pises neke intelektualne poezije.
Tebe bi morali spravt v fojbo!
I really enjoy watching how Italians and Austrians are fucking you straight into your head.
The feeling is so….. nice.
Hehe, najbolj se oglašajo tisti, ki imajo najmanj pojma… vidiš tom, nič ne boš dosegel, čeprav te razumem in podpiram. Sicer pa koliko slovencev iz notranjosti te velike države pa razume italjansko toliko, da bi tisto, kar si jim dal v branje sploh razumelo? 5 ali 6, in tisti se ne bodo oglašali, ker ne živijo s plašicami na očeh.
Hvala za tvojo podporo in razumevanje Niko.
Ocitno pa resne teme privlacijo samo ljudi z zelo nizkim IQ.
Lp
A razumel pa si slovensko al kaj?
Napisal si pa v anglescini, da bomo mislili, da si nevtralen opazovalec.
Jebem li ti mater u usta. Verjetno bos tole razumel ane.
Ce smo se ze enkrat uspeli ubranit pred fasisti, se bomo lahko tudi zdaj pred temi “Novodobnimi fasisti”.
Taki, ki zagovarjajo ta film, Slovenci, si ne zaslužijo da pri tem uporabljajo slovenski jezik. Ga niso vredni.
Moje mnenje je, da naj italjani najprej pred svojim pragom pometejo, pa se sploh ne bodo imeli časa s čim drugim ukvarjat.
Sploh pa… nenehno kopanje po preteklosti in iskanje nekih novih resnic in utvar o lastni grandioznosti je stvar zafrustrirancev. Važno je, kaj bo jutri, ne pa kaj se je dogajalo predvčerajšnjim.
bravo.
lp ajs
js pa ne razumem zaka si ta (ali sploh katerikoli drug) film zasluzi tolko razprav, polemik, slabe volje in neke kvazi domoljubne prizadetosti.. a nima vsak pravice narest “umetniške stvaritve” po svoji interpretaciji?! (ne recem da ma vsak film umetniško vrednost, ta jo mogoce za nekoga ima)..Za moje pojme slovencki porabmo preveč energije za to, da analiziramo in se zgrazamo kaj pocnejo nasi sosedje, namesto da bi se brigali zase-ce komu kaj ne pase, naj naredi svoj film, s svojo zgodbo..
..js sicer tega filma nism celga gledala, ker mi je bil cist dolgocasen, in sam zarad aktualne zgodbe nc bol privlacen, ko kaka drugorazredna kriminalka ..in sploh ni vreden take pozornosti.
but that’s **** mine opinion.
Ne ne, ni mišljen Braveheart, srce v breznu, italijanski film mislimo!
Vi sploh niste normalni! Mogoče ker sem iz Obale in vsi moji predniki so živeli oz. se rodili pod okupacijo (mojo prababico so Italijani deportirali v Auschwitz), občutim bolj to, tako da me je sram, ko berem to, da so bili komunisti hujši kot okupatorji. Preden lahko kaj takega izjavite, primite kakšno zgodovinsko knjigo v roke, ali pa si vsaj poglejte kakšen film (npr. Fascist Legacy).
Sram vas bodi, nevedneži!
Jebeš ti naše zgodovinske knjige ki vsi lažejo vse povprek, pa v nobeni ne piše isto. Nihče v resnici ne ve…. Se pa strinjam da so komunisti naredili največ škode svojim z svojo zaslepljenostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.