Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost srbenje – stopala

srbenje – stopala

Odločila sem se, da bo redno mesečno hodila h gospe Karmen na masažo pred ovulacijo. Žalost in jeza po splavu gor ali pa dol, mogoče sem res že preveč programirana samo na IVF, čudeži pa so tudi po naravni poti. Opazila pa sem, da me po masažah pred ovulacijo in po njej začne prijetno nežno srbeti na notranji strani stopal, tam kjer se masira za maternico. Ali ima še katera te izkušnje ali se samo meni tako zdi ali pa prej nisem bila pozorna, ker nisem na to temo nič vedela?

Res je da po masaži veliko bolj občutiš dogajanja v maternici na predelu stopal, še posebej v času ovulacije me je ne samo srbelo ampak tudi bolelo. Masaža pa mi je pomagala, saj sem tudi sama imela probleme z zanositvijo (5 let in na žalost tudi splav) sedaj pa sem v 24. tednu nosečnosti in vse je v redu. Želim ti veliko sreče in ti samo poslušaj Karmen; redne masaže so pomembne, ne smeš spustiti niti ene, ker drugače je vse zaman. In upam, da boš še letos sporočila veselo novico.

Hojla, tudi jaz grem h Karmen. Upam, da bo tudi pri meni uspešna. Imaš morda še kakšen nasvet? Jaz grem naslednji teden prvič. KOmaj čakam in upam, da bom z njeno pomočjo prehitela vse ostale preiskave, ki mi grozijo kmalu, če ne bo nič iz nosečnosti.

Čau!

New Report

Close