srbenje očesa
Da bi sama vedela nimam alergij. Me je pa pred 2 mescema zacelo srbet oko, iz dneva v dan je bili bolj zabuhlo in krvavo. Kasneje se je razširilo še na drugo oko. Zdravnica je menila, da sem staknila okužbo. Dobila sem kapljice in mazilo in čez teden dni je bilo vse ok. Do včeraj. Spet podobna zgodba. Oko me srbi – pri mešičku in se mi solzi, malenkost mi teče skozi nosnico na isti strani. zdravnica je sedaj na dopustu. Kaj narediti?
poskusi justovo kremo t3, meni pomaga pri vseh težavah z očmi, od alergije do povečanega očesnega pritiska – glavkoma, prav tako pa pri solzenju, ki je povezan z glavkomom. Preiskus sem naredila tako, da sem si pred uporabo merila pri okulistu očetni pritisk, ki je bil izjemno visok 27 v enem in 23 v drugem očesu, po uporabi t3 kreme (cca 3 tedne uporabe) nato merjenje rezultat v enem 21, v drugem 19.
Ko sem to povedala svoji zdravnici, je seveda pripisovala zmanjšanju pritiska vsem drguim dejavnikom, jaz pa vem, da je lahko le ta krema, saj drugega nisem uporabljala.