Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Intimna nega in zdravljenje vaginalnih okužb Srbenje in izcedek iz nožnice

Srbenje in izcedek iz nožnice

Spoštovani!

Pišem Vam v upanju, da dobim odgovor. Preiskala sem ves forum vendar nisem našla vprašanja, ki bi bilo podobno mojemu.

Pred dvema letoma sem jemala kontracepcijske tabletke Yaz. Med jemanjem nisem imela nobenih težav. Po dveh letih pavze sem zopet pričela z jemanjem, vmes sem bila brez tabletk. Sedaj jih jemljem že tretji mesec. Pri jemanju prve tablice je bilo vse v redu, ob jemanju druge tablice pa se je pri tretji vrstici (15.-21. dan) pojavilo srbenje in močnejši bel, rahlo sirast izcedek. Najprej sem se mazala s Canestenom, a ni pomagalo. Nato sem preizkusila kremo Kolorex in mi je bilo bolje. Zatem sem dobila redno menstruacijo in pričela z jemanjem tretje tablice. Dva tedna je bilo stanje normalno, pri tretji vrstici pa se je vrnila srbečica in izcedek. Po ponovni uporabi kreme Kolorex se je stanje rahlo izboljšalo. Zanima me, ali je to posledica jemanja tablet ali pa gre mogoče za kakšno okužbo?
Zahvaljujem se vam za odgovore in nasvete.
Marjana

Pozdravljeni,
ob jemanju kontracepcijskih tabletk so glivična vnetja pogosto prisotna.

*** Lep pozdrav, Urška Bizjak Ogrinc Juna d.o.o. http://www.juna.si

New Report

Close