SRBENJE
NAJPREJ LEPOM POZDRAVLJENI !
ŽE DALJ ČASA SE MI PO “VENERINEM GRIČKU” IN NA ZUNANJI STRANI VELIKIH SRAMNIH USTNIC POJAVLJA ZELO NEPRIJETNA IN NADLEŽNA SRBEČICA.POJAVIJO SE MI NEKAKŠNI ISPUŠČAJI, OZIROMA PRIDEJO DO IZRAZA ŠELE TAKRAT, KO SE PRASKAM.NA POGLED SO NEKAKO PODOBNI ISPUŠČAJEM,KOT NPR. OB PIKU KOMARJA.
OBISKALA SEM ŽE GINEKOLOGA ,KATERI JE REKEL,DA TO NI NIČ,OZIROMA MORDA SAMO PREOBČUTLJIVOST NA PRALNI PRAŠEK,MEHČALEC.DOBILA SEM MAZILO CANESTEN,VENDAR SE PO NJEGOVI UPORABI STANJE NI IZBOLJŠALO. NASPROTNO, UČINEK SE JE ŠE POSLABŠAL, TAKO , DA SO SE MI JE POJAVILA ŠE RDEČICA,KOT NEKE VRSTE URTIKARIJA.
LEPO VAS PROSIM ZA VAŠ NASVET,KAJ NAJ NAREDIM?
POZDRAVLJENI !
Draga Tatjana,
Priznam, da je možnosti preveč, da bi lahko koristno pomagal preko pošte. Predlagam, da takrat, ko bo stvar “tipična” obiščete svojega ginekologa oziroma greste na ginekološko urgenco v najbližji bolnišnici z ginekološko-porodniškim oddelkom, če vas vaš osebni ginekolog ne bo mogel isti ali naslednji dan sprejeti. Včasih je potrebno narediti tudi kakšno preiskavo, vzeti kak bris ipd., če terapija “na pamet” ne zaleže.