Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Srbenje

Srbenje

Pozna kdo srbenje, ki se pojavi po nogah po dolgotrajnejši hoji. Ni važno iz kakšnega materiala so nogavice, poleti tudi na golih nogah, se pojavi neznosno srbenje, ki pri hoji samo še narašča, tako da si skoraj spraskam kožo.

Je to alergija na lasten znoj ali kaj drugega?

pozdravljeni,
pri moji hčeri (3,5 let) se je res izkazalo za alergijo na lasten znoj…
lp, TT

Tudi pri moji hčerki (4 leta) gre očitno za alergijo na lastni znoj (oz. strokovno: za alergijo na lastne metabolne produkte). Menda se da zadeva lepo pozdraviti z resonančno terapijo – ravno zdaj smo v tej fazi, če nam bo uspelo, boste tukaj to zagotovo izvedeli.

LP, Maja

Kaj je resonančna terapija, se da o tem kaj več kje prebrati?

LP

Predlagam da na forumu Starši staršem poskusiš z iskalnikom, tam je bilo o tem precej napisanega.

dober dan….
jaz sem na forumu starši-staršem že dostikrat omenila bioresonančno metodo s katero smo premagali večino alergenov (smo še v fazi zdravljenja) in med njimi tudi na lasten znoj… moja pikica je postala čisto nov otroček – brez pikic in srbenja

hodimo pa v Kranj :
Ambulanta za kvantno medicino

mag. Petra Benčina Rupel, univ.dipl.kem
spec. bicom terap.

Prešernova 19, 4000 KRANJ
031/714-755

MI SMO Z REZULTATI ZELOOOO ZADOVOLJNI
lp, TT

Se rabi napotnica za obisk ambulante?

Ne, za obisk ambulante ne potrebujete napotnice, potrebno se je predhodno naročiti. Prvi pregled (testiranje) stane 10.000 SIT, terapija pa je 6.000 SIT….. mi smo jih imeli že kar nekaj (vsak teden eno že 4 mesece) in vam povem: SPLAČA SE!!!!!!!!!!

lp, TT

Moj primer sem opisala Vesna32.

Zanima me kako izgleda testiranje?
Je tisto običajno, ko ti na roko nakapajo alergene in ti z iglo prebodejo povrhnjico kože, da se pokaže reakcija na koži?

Zanima me tudi kako zgleda terapija?

Hvala za odgovor.

pozdravljena,
testiranje se opravi skozi napravo, ki nakaže nihanje v organizmu in je povsem neboleče in prijetno… za našo pikico pa malo dolgočasno…
enako se opravlja terapija – v roki pacient drži elektrodi, ki sta povezani z napravo in spreminjata nihanja v telesu.

za več in bolj točne informacije se prosim obrnite na terapevtko Petro Benčina Rupel (031/714-755)…. mi gremo zopet v ponedeljek

lp, TT

Lari fari.

Pikica je verjetno že spet pikasta.

New Report

Close