Pozdravljeni…
Zdaj bo dve leti kar imam naslednje težave… Srbenje in pečenje okrog zadnjika…Blato odvajam naromalno…po odvajanju me me cel dan srbi in peče, občasno se pojavi kri na papirju… Imam tudi mačko doma, vendar je čista razglistena in razbolhana tako, da mislim da ni vzrok mojih težav ona… Zdravnici sem že večkrat omenila pa ne ukrepa popolnoma nič… Enkrat mi je na podlagi telefonskega razgovora napisala zdravilo proti podančicam… moje težave pa ostajajo in so zelo, zelo neprijetne… Zadnje čase pa me že peče in srbi v črevesju še preden grem na odvajanje. Jaz sem želela, da bi mi zdravnica vsaj dala blato na pregled pa noče niti slišat in tako je pri vsaki težavi, ko pridem k njej…Ona je na telefonu in pol reče, da je vse v redu nikoli pa me ne pogleda ali pa, da bi me napotila naprej…Srčno Upam na vaš odgovor… Hvala, Vida.
Spoštovani!
Paraziti, na katere verjetno mislite, povzročajo srbenje, ne pa drugih težav. Težko jih je dokazati, zato rajši kar damo terapijo, saj ne škodi. Poleg tega svetujemo nego zadnjika z negovalnim mazilom ali oljem. To mora pomagati.
LP, Marija Š. Gašperšič