Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Srbeča koža

Srbeča koža

Naš malček je koprivast po celem telesu. Dan in noč se praska. Bili smo pri alergologu, stanje ni bilo nič boljše kot sedaj, kožni testi niso pokazali ničesar, na izvide krvi še čakamo. Ne vem kako naj pubecu pomagam, da ga kožica ne bo tako zelo srbela? Ali mi lahko kaj svetujete?

Koliko je star Tvoj otroček ?
Mirja

na tvojem mestu bi revčku pomagala z dieto ( ukini jajca in mleko, ter vse njune proizvode) in ne bi uporabljala mila za umivanje (poizkusi v vodo dati samo čisto olivno olje) po kopanju pa ga namaži s hladilno kremo in ga za spanje obleči v pajaca (najboljši je z rokavicami in seveda iz bombaža)…..
moja hči je imela enake težave – šlo je za alergijo na lastni znoj in smo jo odpravili z BICOM terapijo…. tako, da so to le grdi spomini….

lp, TT

Pozdravljeni!

Tudi sama imam 14 mesečnega fantka, v sredo sem bila pri dermatologu –
imel je pravtako koprivnasto kožo in na pregibih večje rdeče madeže, dobila sva sirup proti alergiji, kremo Advantan, in hladilno mazilo – že po prvi noči je bilo veliko boljše, danes po treh dneh pa ni skoraj ničesar za opaziti. Kopam ga 2-3 krat tedensko z kopeljo Linolafet (dobiš v lekarni) sicer samo v vodi ( ne prevroči bolj mlačna), manj ga oblačite in bv bolj ohlapne (skoraj prevelika oblačila) ampak samo bombaž!
To so moje sveže izkušnje in upam, da bodo tudi vam pomagale! Sicer pa pojdite nujno kDermatologu!

pozdrav Nada

Lep pozdrav; TT vas sprašujem kaj je BICOM terapija;
hvala in lep dan vam želim

Star je 7m. Hvala vsem za odgovore, na dieti sem že 4 mesece.

za več in točne informacije prosim pokličite:
mag. Petra Benčina Rupel, univ.dipl.kem
spec. bicom ter.

Prešernova 19, KRANJ
sm: 031/714-755

mi smo z rezultati zeloooooooo navdušeni
lp, TT

New Report

Close