Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Srbeč vrat

Srbeč vrat

Pozdravljeni,

moža že več mesecev srbi predl kože na vratu, približno tam, kjer se  konča ovranik majice. Občutek ima, da ga pika šiv. Posebno se ta srbečica pojavi, ko je v kopalnici, kopa hči, ko se stušira itd. Nič mu ni, potem pa ga srbi, se parkrat popraska in mine.

Izpuščajev ni videti, koža je na dotik normalna. Pojavi se edino rdečica po praskanju.

Sicer smo trenutno v pestrem obdobju, ko imamo naporno, stresno, neprespano z dvoletno punčko. Ker je mala veliko bolana, opažam, da sva tudi midva veliko prehlajena, sploh pri možu se mi zdi, da odkar je mala v vrtcu, zadnje leto izhaja iz viroze v virozo. Poleti je tudi en dan imel nepojasnjeno vročino, brez znakov prehlada.

Zelo se bojim, da bi imel limfom. Sama sem namreč v nosečnosti zbolela za rakom na materničnem vratu in od takrat je vse okrog mene samo še rak. Prosim, povejte, se vam to, kar sem opisala zdi suspektno za limfom? Kri je imel pregledano mislim da v septembru in razem malenkost povišanega holesterola, ni bilo odstopanj.

Zadnji dve leti sva, ker nimava nobene pomoči z otrokom, res kronično utrujena in izžeta, in si logično razlagam, da ima zato slabši imunski sistem vendar se mi zdi, da je vse okrog mene samo črno.

Hvala za vaš odgovor.

Lepo vas pozdravljam,Malina

New Report

Close