Najdi forum

spuščen strop ali….

Mi lahko kdo svetuje kaj narediti, namreč: lotili smo se beljenja, in je strop ( hiša je stara) v katastrofalnem stanju, vse se lušči , pa še ves je valovit.

Glede na to, da so stene visoke ( 2,8 metra) bi priše v poštev tudi spuščen strop, ampak baje je to zelo drago. Ali obstaja kakšna alternativa, mogoče kaj takega kar bi lahko naredili sami z manj denarja?

Če je pa kdo nižal stropove v zadnjem času, mi lahko pove tudi približno ceno. Pri nas je vsega skupaj slabih 20 m2.

Prosim za pomoč, nasvet. Hvala.

Spuščeni strop Knauf material+delo brez izolacije 20€/m2.

Mi smo tudi dali knauf. Samo, da sva sama naredila leseno konstrukcijo, knavf je pa potem položil obrtnik. Cene ne vem, ker je že kar nekaj let nazaj. Se je pa takrat kar poznalo v ceni, če si dal leseno ali aluminjasto konstrukcijo.

Če že nižaš strop, se mi zdi pametno dat vmes še tervol.

Moj prijatelj je bil inovativen. V Lip Bled je zastonj dobil izreze od vrat, v katera vgradijo steklo. To je namontiral na leseno konstrukcijo in spoje zakril z ne posebno masivnimi tramovi. Ustvaril si je ogromno stanovanje v podeželskem slogu, izgleda fantastično, strop paše zraven, pa zastonj je bil. Nekateri ljudje so resnično inovativni.
Za nas manj iznajdljive pa knauf.

oj,za 20m2,verjetno ne bo tako hudo.mi bomo dali za cc 75m2,z 25cm tervola 2200 eu.če daste vi brez izolacije menda je cena na m2 7eu plus material,ki pa ni tako hudo.sam pazi koga dobite,nam je en tip za to hotel zaračunat 3200 eu,mal se pozanimajata.če si blizu primorske,ti lahk dam št.od teh mojih.

Mislm, o takih zneskih govort je totalna oslarija, če se dec mal znajde pr bajti. Greš kupit profile in knauf ter zmontiraš. Pazit je treba samo da je vse v vaservago. Potem zbandažiraš stike in luknje od vijakov in za silo prekitaš. Malar ti pa še enkrat vse komplet prekita z izravnalno maso da je res u nulo ravno.
Na koncu prideš na ceno za m2 ki je vsaj pol nižja od vaših!!

ja drrr,jaz bi tud raje ,da moj mož nardi,samo,ker je celo stanovanje v spoščenem stropu in ker bi radi ,da vsaj kolikortolko izgleda ok,se tega ne lotiva sama.problem nam je že postavit izolacijo po tleh-stiropor.ja,nevem ,eni zmorejo,drugi žal ne.

New Report

Close