spremno pismo
Ker nisem tukaj gori registrirana bi prosila če se lahko oglasite na :[email protected] in hvala za pomoč
Lahko prosim še meni? [email protected]. Že precej časa iščem in bi ti bila hvaležna.
Naslovnica › Forum › Duševno zdravje in odnosi › Odnosi in socialna prva pomoč › Iščete delo/delavca? › spremno pismo
Pišem spremna pisma. Sem ravno dobila službo in je direktor rekel, da ga je izmed 300prijav tudi moje pritegnilo,kljub temu, da niam prave izobrazbe. No, na samo delo se spoznam sicer, tako,da nisem cist po sreci dobila sluzbo. Ce potrebujes pomoc pri samem pisanju, mi lahko pises na zs.
Ker nisem tukaj gori registrirana bi prosila če se lahko oglasite na :[email protected] in hvala za pomoč
Lahko prosim še meni? [email protected]. Že precej časa iščem in bi ti bila hvaležna.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.