Spremljevalec v vrtcu
Otrok je v rednem oddelku vrtca in ima prvo leto spremljevalko.
S septembrom se sprotijo mesta v razvojnem oddelku in so mi včeraj na sestanku v razvojni ambulanti rekli, da če ga ne dam v razvojni oddelek, da bo ostal v rednem oddelku vendar ne bo imel več spremljevalke.
Ali res lahko to naredijo?
Hvala
Pozdravljena Prijateljica400, dobro vprašanje. Moderatorki naj bi bili dve…Sama sem aktivna vsak dan in kar vidim in do katerih moderacij lahko dostopam, jih vsak dan sproti naredim. Žal včasih ne dobim obvestila, da je potrebna moderacija, včasih se ne morem vpisat, včasih je tona reklam, ki mi onemogočajo, da bi sploh prišla do teme, ki potrebuje odobritev objave, velikokrat dobim obvestila za razne spam objave raznih ponudb kreditov ali izjav, vprašanj, ki sploh ne spadajo ne le v ta forum ali kakega od tem ki jih moderiram..tako da ..jaz se trudim in sem aktivna, če seveda dobim elektronsko sporočilo, da je moderacija potrebna. Včasih objavo le odobrim, če ne vem odgovora, ker je vsaka beseda neumna, seveda pa dam možnost z odobritvijo vprašanja vsem, da nanj, če vedo, odgovorijo. Včasih so razmere po državi tako različne, da ni dovolj prostora tukaj na forumih razpravljati o vsem skupaj. Žal. Nekatere stvari zajemajo teme, potrebne debat in reševanj, ki se tukaj ne odvijajo. Včasih se pa tudi zasebno obrnem na osebo in rešujeva zasebno zaseben problem. Tako da..vsekakor se jaz iz moje strani kljub temu, da vse delam prostovoljno za dušo in za nič drugega, maksimalno trudim biti v pomoč vsakemu. Toliko od mene. Me pa najdete tudi na drugih kanalih, saj sem tu s polnim imenom in priimkom, če seveda ima kdo vprašanje zame. Vsekakor, ker hranim zgodovino prejetih elektronskih sporočil iz med.over.net, sem obvestilo o vašem vprašanju in enim odgovorom pred vami, dobila danes in nikoli prej…tako da zakaj, pa ne vem. Vse dobro vam želim.