spremenjen telesni vonj
Hvala za odgovor!
Zanima še me,zakaj pižama smrdi najbolj v predelu pasu? Tudi rjuha smrdi na mestu,kjer je predel hrbta,trebuha??
Vonj pa je podoben kot vonj po hrani,mesu…ampak zelo neprijeten 🙁
Je možno da je kaj narobe z ledvicami ali jetri? Drugih težav zaenkrat ni, kot ta smrdeč vonj SAMO ponoči..Pižama in posteljnina nista mokri ali potni,samo smrdeči..
Hvala za odgovor in lp!
Včeraj je bila odvzeta kri,vključno z jetrnimi testi,ščitniški hormoni,holesterol,diferencialna slika cela..vse v mejah normale..kontroliral se je tudi urin,prav tako bp…Kaj bi še lahko testirali? Oz kaj bi še lahko bil vzrok?
Zdaj že par dni odvajam zelo mehko blato enkrat max. dvakrat dnevno-ne driska…zdi se mi da so v blatu čist majhne RJAVE pikice…ne črne…
bi bilo smotrno dati blato na analizo? Opraviti UZ trebuha? Kako se naj še spopadem s tem, ker je res moteče…Za želodec jemljem Emozul..gastro in kolonosk.opravljena lani..vse bp…
Stara sem 31
Hvala lp
Zelo dvomim, da boste s preiskavami pojasnili ta vonj, prav tako se mi ne zdi prav verjetno, da je povezan z omenjenim blatom. To nikoli ni čisto homogeno in se v njem pričakuje posamezne delce, tudi neprebavljene sli slabo prebavljene hrane. Kar zadeva vonj, pa se mi zdi, da so internetne možnosti razpravljanja docela izčrpane.lep pozdrav