Najdi forum

Spremembe v noznici

Pozdravljeni. Sem v velikih skrbeh, sem ze tudi ze narocila na pregled, ampak bi vseena rada kaksne odgovore ker me zelo skrbi. V noznici sem opazila, nekaksne izrastke, katerih prej nikoli nisem opazila. So malo svetlejse barve. Sem pomislila da so genitalne bradavice zaradi HPV, a sedaj ko sem ponovno pogledala slike, se mi ne zdijo vec tako podobni saj niso tako majhni in okrogli. Za kaj bi lahko to slo? Me zelo skrbi😓

Hvala vnaprej za odg.

Spoštovani,

žal samo opis ne bo dovolj, ker je lahko tudi zavajajoč. Za kolikor toliko uporabno oceno bi moral imeti najmanj dobro sliko. So pa na tem mestu v glavnem kondilomi, torej bradavičasti izrastki zaradi HPV.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close