Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija SPOZNAVNO SREČANJE-PIKNIK

SPOZNAVNO SREČANJE-PIKNIK

VSI PRAV LEPO POZDRAVLJENI!

V društvu smo se odločili organizirati spoznavno srečanje vseh članov in nečlanov na področju cele Slovenije. Srečanje je namenjeno spoznavanju, izmenjavi mnenj, izkušenj, druženju in zabavi. Je popolnoma neobvezujoče, razen prispevka 500-ih tolarjev za uporabo prostora. Mesto druženja bo 3.7.2004 ob 11 uri, pod Šmarno goro ob idiličnem ribniku, kjer ima svoj ribolovni kotiček Ribiška družina Medvode. Pijačo in kavico si boste lahko privoščili v njihovem bifeju, hrano za sebe in mogoče še za kakšnega sotrpina pa prinesite s sabo. Predvsem prinesite veliko dobre volje in optimizma, da si naredimo rezerve za čez poletje, ko bo delovanje zaradi dopustov nekoliko zamrlo.

Vse nadaljne informacije z natančnimi navodili kako priti na mesto dogajanja boste dobili še kasneje. Obvestite tudi člane, ki ne berejo FORUMA.

Lepo vas pozdravlja Metka

Piknik je kar v redu uspel. Dogovorili smo se za nadaljevanje dela po skupinah, izdajo biltena, predsednica Metka nam je povedala, da je društvo že uradno registrirano, Veronika pa nam je povedala nekaj o delovanju skupin za samopomoč. Metka nam je še pokazala še nekaj razteznih vaj. Izmenjali smo si tudi osebne izkušnje.

pozdravljena,
prosim vas , če mi pošljete seznam morebitnih novih članov iz Kranja in okolice(tel. številke,naslove)omenila ste enega z Bleda
Smiljana,Kranj

New Report

Close