Najdi forum

nič pa ne napišeš, če bi se hotela vezat s starejšim od tebe (54 let)…;-)

Analiziranje, kakšni so vzroki za obnašanje drugih ljudi, še posebej kar se tiče zmenkarij, so čista izguba časa. Mnogo bolj pametno je fokusirati se na to, da spoznaš čim več novih, pa ne mislim nujno v postelji, pač pa se je treba po več letih stagniranja v vezi spet prilagoditi na samsko življenje in spoznavati nove ljudi. To, da se eden izmed njih čudno obnaša, ni nič posebnega. Več kot pol se jih bo čudno obnašalo, s tistimi se pač druženje prekine.

Menim, da je preskok direkt iz ene veze v drugo s prvim, ki je za to, napaka. Mnogo bolj smiselno je malo spoznati tržišče in se nato informirano odločiti. Taka odločitev je dolgoročna in ni pametno odločati se na vrat na nos.

Za pomoč pri spoznavanju novih moških obstajata dve knjigi.

Že nekaj let poznamo izpod moškega peresa, John Gray: Moški in ženska na zmenku. Pred kratkim pa smo dobili čisto novo, ki sta jo napisali dve ženski, ki sta obe uspešno našli novega partnerja po štiridesetem. Naslov je: Ljubezen se začne po 40.

V prvi Gray zelo podrobno opisuje faze sestajanja, kako napreduje odnos med dvema, kako ga skozi faze pripeljati do intimnega odnosa.

V drugi, ženski knjigi pa je več pozornosti posvečeno čisto začetni fazi, ko je ženska še sama (ta faza je pogosto precej daljša), kako sploh začeti, kaj vse je treba premisliti preden začneš, kakšni so načini spoznavanja (precej podrobni nasveti za internetno spoznavanje, spoznavanje preko oglasov v časopisih in spoznavanje preko organiziranih srečanj za samske), kako premagati krize, ko ti vse dol pade in bi najrajši odnehala, kaj vse se lahko zgodi. Sem ravno sredi branja in se včasih zelo zabavam ob kakšni duhoviti misli. Priporočam v branje!

Pozdravljena

tudi meni prosim pusti email, pa ti lahko napišem veliko o tem…. in tudi svoje spoznanje. Če seveda želiš.

ena blizu 40

Sem prevelik firbec, da ne bi Ceca vprašala, kaj pomeni to neodobreno sporočilo v rdečem kvadratu. Zdaj “takšno pojavo” vidim že drugič.

Eh, neka dela na sistemu 🙂 Se je že prejšnji teden dogajalo na sosednjem, sedaj se kot gripa širi še sem…

Dokler ni prašičja gripa, je vse v redu. 🙂 🙂 🙂

pozdravljena !

Predlagam knjigo:Moški in ženske na zmenku-od dr. john Gray-a

Odlična in koristna!

Si prepričana, da ga nisi prestrašila? Namreč meni se je zgodilo, da sem se dobil s punco in jo je čez nekaj dni zanimalo, ali sem se že kdaj poljubljal – povedal sem ji po pravici; da se še nisem, in ona meni: “Kako to, da se še nisi?! Kdaj se pa misliš?!” Njen odziv me je šokiral. Po tem dogodku sem si še 2 meseca dopisoval z njo, potem pa se ji preprosto nisem več javil, ker sem se bal njene reakcije ob ponovnem snidenju, še bolj pa izida. Še nikoli se nisem punce tako bal kot takrat. Tako da, v prihodnje bodi pozorna na take nezavedne odzive, ker nikoli ne veš, kaj si bo on mislil.

Si prepričana, da ga nisi prestrašila? Namreč meni se je zgodilo, da sem se dobil s punco in jo je čez nekaj dni zanimalo, ali sem se že kdaj poljubljal – povedal sem ji po pravici; da se še nisem, in ona meni: “Kako to, da se še nisi?! Kdaj se pa misliš?!” Njen odziv me je šokiral. Po tem dogodku sem si še 2 meseca dopisoval z njo, potem pa se ji preprosto nisem več javil, ker sem se bal njene reakcije ob ponovnem snidenju, še bolj pa izida. Še nikoli se nisem punce tako bal kot takrat. Tako da, v prihodnje bodi pozorna na take nezavedne odzive, ker nikoli ne veš, kaj si bo on mislil.[/quote]

Repliciraš na leto dni stara sporočila…

Pol leta.

In ji dajem namige, kje ga je lahko ona pobiksala, pa se morda tega ne zaveda.

sicer stara tema, ampak dobro, bom napisala.  po vsem napisanem mislim de pišoča tipa ni zanimala takrat. če bi ga zanimala bi sam izrazil željo de bi jo lahk še kdaj videl,  brala sem že de v velik primerih te normalni vprašajo ‘če lahk žensko še kdaj pokličejo’ s tem dajo vedet de jih ona zanima.  se spomnim k mi je razlagala pred leti kolegica s faksa kako je spoznala tipa ( zdej je to verjetno že njen mož če sta še vedno skupaj),  in je tip po prvem srečanju izrazil željo de bi jo rad še kdaj videl. to je pa blo pravo zanimanje zanjo!

skratka nazaj h pišoči. po mojem tisti tip takrat s katerim je bla na pijači in ji je pol kr mrknil, ni meu zanimanja zanjo.  strinjam se z njo de bi ji mogu kej namignit pa ne kakšnega izgovora ampak de bi pač pošteno priznal de mu ni ustrezala in s tem bi bla zadeva rešena.

s tisto sodelavko prek katere je tipa spoznala pa se nima kej obremenjevat. če ma ženska mal  pameti bi razumela če bi ji pišoča pač rekla de sta s tistim tipom šla ven de pa ker se ji ni več pol oglasil, de ni blo zanimanja z njegove strani. in bi bla zadeva urejena in fertik.

New Report

Close