Spoznavanje brez poznanstev
Citiram nekega avtorja iz reddita, orginal v angleščini (samodejen prevod v slovenščino), skratka v zapisu se več kot 100% najdem in vas prosim za komentar na zapis in moj dodatek.
“Nenavadno je, da kamor koli grem, nenehno vidim fante s puncami/ženami in velikokrat so te ženske privlačne. A zdi se, da se nihče več niti ne trudi govoriti drug z drugim, razen če jih že pozna. Spletni zmenki so velika katastrofa, razen če imate čudovito službo ali vrhunski videz. Kaj je torej tisto, kar ženske danes sploh iščejo? Zakaj je tako težko, a vedno znova vidim ljudi skupaj. Počutim se, kot da sem v nekakšni matrici ali nečem, kjer so stvari namenjene, da se zgodijo drugim. Mene niso nikoli povabili. Če je tako težko, kako je toliko ljudem tako enostavno? Slišal sem o ljudeh, ki izstopijo iz razmerja, kot da bi našli drugega v približno 3 tednih. Prepusti se toku.
Vsako dekle, ki mi je bil všeč v zadnjih nekaj letih, ima fanta. Na desetine deklet, ki sem jih srečal na fakulteti in me zanima, imajo bodisi fanta, ko jih srečam, bodisi ga dobijo zelo kmalu zatem in se dobesedno NIKOLI ne razidejo.
Sploh ne mislim, da mi lažejo in med pogovorom le mimogrede rečejo “o, jaz imam fanta”. Vem, ker sem ta dekleta poznal prek skupnih prijateljev, in jih in njihovega fanta vidim na slikah na družbenih omrežjih. Začenjam se spraševati, ali je situacija na fakulteti v bistvu takšna,
da vsako dekle, ki si želi zvezo, čim prej stopijo v resno zvezo. Dekleta, ki ostanejo, pa so tista, ki nočejo hoditi na zmenek ALI PA so le v priložnostnem seksu, nikoli nič resno .”
Se pravi ko si izven srednje šole, faksa, in ko imaš službo kjer si sam za računalnikom ali v laboratoriju, in nisi spoznal niti prave moške niti ženske družbe za ven it.. kaj ti ostane?
Medtem ko imaš na eni strani ljudi, ki stalno menjujejo razmerja, so na drugi tisti, ki nikoli ne najdejo nič. Poskušaš z raznimi društvi, plesi, študentske zabave.. je sreča pa je hkrati ni, govoriti prepusti se toku in se bo samo uredilo in našlo je larifari