Pozdravljeni !
Upam, da se imate fajn na dopustu .
Rada bi vas samo vprašala, koliko časa se pri vas čaka
na prvi pregled , kajti v ponedeljek (20.07.2009)
sem nesla napotnico na polikliniko ( kjer sem se naročila za pregled pri kirurgu plastiku. ) Kajti Imam že kar nekaj časa težave z desnim zapestjem ( bolečina,mravljinčenje itd…)
In potem je tista v sprejemni mi kar vzela napotnico in jo dala v zvezek , ki je imel vaš priimek gor.
To najbrž pomeni, da me boste vi pogledali ?
A potem bom jaz napotnico dobila nazaj po pošti z datumom al kako ?
lep pozdrav in hvala !
Ally
pozdravljeni,
Število pregledov v sklopu zavarovanja je omejeno, tako da je trenutno čakalna doba za prvi pregled dva do tri mesece. (razen pri malignih obolenjih).
Datum pregleda in napotnico vam bo naša administracija poslala po pošti.
lp
Pozdravljeni !
Jaz bi rada samo vprašala v imenu kolegice, in sicer na desni roki oz. dlani se ji je v zapestju na spodnji strani pojavila bula. In zelo boleča.
Pošiljam vam 2 slikci in na slikci je označeno s kulijem kje se ta bula nahaja v bližini desnega palca.
Jo pa tudi zanima, ker ta bula jo zlo boli od česa to pride?
Kako se da to pozdraviti ?
Najlepša hvala in lep pozdrav.
Maša
spoštovani,
Vem, da si vsi želimo, da bi lahko vzroke težav in diagnoze postavljali kar na daleč prek interneta. Kljub temu da sodobna tehnika že omogoča pošiljanje slik ipd, pa je eden glavnih virov informacij, ki nam pomagajo do diagnoze podrobna anamneza ali po domače pogovor s pacientom, kjer izvemo podatke, ki nas poleg slik in drugih preiskav pripeljejo do prave diagnoze…
Kljub temu da ste se lepo potrudili in mi poslali slikico, vam vzroka ne morem povedati, saj je kar nekaj možnosti (ena od možnosti je tudi ganglion,…).
lp,
Prosim za nasvet.
Včeraj sem opravila EMG pregled levega mojega zapestja, in Emg je pokazal, da je z živcem v zapestju vse ok.
Je pa zdravnik mi dejal, da je lahko nekaj s kitami ali pa tetivami narobe .
Glede nato, da imam še kar močne bolečine v levem zapestju , in da je tudi še vedno zatečeno.
Sedaj me pa zanima, drug teden v sredo sem naročena pri plastičnem kirurgu, če se mi sploh splača it k zdravniku za plastiko na pregled, glede na to, da je z živcem v zapestju vse ok.
Ker res ne vem več kaj naj nardim, mene pa zapestje in del dlani še vedno full boli, kljub temu da jemljem lekadol. Pa z roko ne delam takih stvari, da bi me v roki bolj bolelo.
Da ne omenjam, da imam 2 dni že kar eno trdo bulo v levem zapestju.
Je to povezano?
Moram povedati, da je prisotna tudi pekoča bolečina.
Kaj naj nardim ?
Najlepša hvala in lep pozdrav !
Lara
Spoštovani,
mama (68 let) je pri vas naročena v ambulanto na četrtek popoldan na prvi obisk zaradi potrebe po operaciji sindroma karpalnega kanala – napotena je glede na izvid EMG slikanja. S tem v zvezi me zanima, ali je vaša običajna praksa, da operacijo v lokalni anesteziji izvedete že kar tisti dan v ambulanti, ali je bolj verjetno, da bo to samo pregled in bo mama potem za operacijo naročena na drug datum. Zanima me pa zato, ker sicer mama živi sama, pa da se njeni otroci malo bolj organiziramo in vzamemo kak dan dopusta, da v dneh po operaciji ne bo sama doma. Pripeljali in odpeljali na polikliniko jo bomo pa v vsakem primeru:)
Hvala vam za pojasnilo in lep dan vam želim.
pozdravljeni,
verjetno ste zaradi mojega počasnega odgovora zaradi dopusta pregled že imeli. Vsekakor menim, da je dobro, da vas pogleda še plastik, saj so tudi tetive na roki naša domena.
lp,
tukaj je odgovor za “pacientkino hči”
Na žalost pri nas nista možna istočasno pregeled in isti dan operacija. Če pregled pokaže potrebo po operativnem zdravljenju sindroma, bo dobila datum za poseg; čakalne vrste so nekaj mesecev 🙁
lp