Najdi forum

Športni zdravnik

Pozdravljeni,
rad bi obiskal športnega zdravnika, ki bi ugotovil moje zdravstveno stanje v zvezi mojim športnim udejstvovanjem – tek (zaenkrat do 20km) in gorništvo, in mi svetoval glede treninga, rehabilitacija po poškodbi, na splošno – na kaj moram paziti pri mojem športu.

Vprašanje:
– kako do športnega zdravnika sploh pridem?
– je pregled pri športnem zdravniku brezplačen, če mi osebni zdravnik izda napotnico?
– če brezplačni pregled in svetovanje nista možna – kakšne so okvirne cene take zdravstvene usluge.
Za odgovore, napotke in vaše izkušnje se priporočam,
Tadej

Če si iz LJ, je bil športnizdravnik vrsto let v Hali Tivoli. Vhod s ploščadi letnega igrišča za hokej pod halo. Jest sem pred leti tja kar prisel in ni bilo problema.
Bi bilo pa dobro, da še kdo napiše kako up-to-date info, ker moja je res stara.
Če drugega ne, prideš in vprašaš, več kot odsloviti te ne more.

Sedaj se športni zdravnik oz. športna medicina nahaja na Metelkovi ulici v Lj. To je v zdravstvenem domu center in sicer v kleti.Lelajo dop oz v čet cel dan. Jaz se rabila napotnico od osebnega zdravnika (imela sem poškodbo). Če si aktiven športnik v kakšnem klubu te men se zdi kr klub naroči. Kolikor vem tam izvajajo tudi razne teste, če si sposoben za določeno športno dejavnost. Res ti priporočam, imam dobre izkušnje le napotnico sem letos rabila.

Lep pozdrav in obilo uspeha.

New Report

Close