Športni podi
Lepo pozdravljeni, v kleti bomo urejali manjšo telovadnico in me zanima kakšen športni pod mi lahko kdo predlaga. Nekaj smo gledali že tukaj od Kraiburga, ali je dovolj dobro za fitnes?
Smo šli pogledat tole gumo, sicer je zadeva ok, ampak ker bomo imeli fitness in ne bomo dvigali težkih uteži, sva se z možem odločila za vinilne plošče 4,2mm od Project Floora, ker je kljub vsemu debelejša talna obloga, tako mislim da tudi, če mi pade na tla ta lažja utež nebi smelo biti problema. Me pa je navdušilo tudi to, ker ta vinil ne vsebuje strupenih hlapnih snovi, kateri se sproščajo v prostoru in veliko bolj sovpada v stilu z našo hišo, katera je bolj alpskega videza.
pordenone,
a to si vzela tele loose lay?
Mi smo jih položil letos polet in so coolska reč, kr jh ni blo treba limat, naš fotr k je v penzionu, jh je sam zložu po ceu bajt, edin štenge je mogu lept, ni blo ne vm kva dela znim. Matr so nas hotel majstri našponat da nam bi jih zložil in zlimal ene 13€ na m2.
@pordenone
Za fitnes pordenone ne vem, ampak za doma pa je zakon.
Midva sva z mojim vidla eno reklamo v nedeljsekem dnevniku in sva takoj pomislila da lahko nekaj prišparama, potem sva pa brala po forumih o temu podu, pa če povem po pravici, da sma močno kolebala med lepljenim in tem, samo, imela sma vseeno za položit 120 kvadratov in tudi naju je je***a cena polaganja, ker za ta denar ko so nama polagalci povedali kaj bi radi na m2, midva dobiva že kako otroško sobo, pa kak lep kos pohištva. No v glavnem moj je rekel da greva v to in res, sploh niti malo ni slaba zadeva, je pa res, da estrihov nisma mela ravno v nulo, tak da sma malo na par punktih porihtala in je to to. Ja za to ceno, ne bom rekla da je neka najeftina stvar, ampak mava pa dober pod, ker je topl in ja, po moje sma naredla dobro, ker ga sigurno ne boma rabla menjat ziher 10,15 let ne.
https://www.youtube.com/watch?v=Q7nI5uDdGPE
Tukaj sem opazil btw ta video, ki me je pa v bistvu pripeljal na stran od efcom, ki te reči pač tržijo po neki dostojni ceni. Sedaj pa me zanima, a je sploh možna takšna razlika v istem proizvodu, ki ga trži to podjetje in pa za katerega sem najprej sploh vedel, kakor je olimpus shop?
Sem pregledala te linke in vse ok, zanima me pa, kako se bi ta pod lahko obnesel v mojem salonu, kjer se ukvarjamo z prodajo tekstila, ali je to primerno za to dejavnost?
Vprašam zato, ker so mi barvne kombinacije všeč, cena pa tudi ni visoka, tako da me zanima ali je to res potem zato dejavnost primerno? Ok, se mi zdi tudi tole da ne potrebujem nekakšnih premazov za protizdrstnost, kolikor sem prebrala in da je samo vzdrževanje nezahtevno, saj bi se naj čistilo le z vodo? Hvala za odogovre. Nelly
No na temu forumu ki ga tudi spremljam, ker smo v fazi po gradnji tudi teče ena zanimiva tema glede loose laya in ekologije.
Jaz sem se odločal med klik vinilom in loose lay, pa morem reči, da je loose lay fantastičen pod, ker se ga da res lahko in enostavno polagat, s tem da sem ga v kopalnici lahko polagal čez keramiko brez izravnalne mase.
Pri kolegu smo polagali na klik in je bil za en k…. za rezat, brez cirkulara ni šlo, tukaj sem pa vse z olfa nožem zrezal, simpl ko pasulj. Tak da ja ta loose lay je res coolska reč.