Najdi forum

Športni nedrček

Ali morda katera ve kje bi se dalo kupiti dober športni moderček. Jaz sem pregledala že skoraj celo Ljubljano pa nič pametnega. Skoraj nikjer jih nimajo, če pa jih že slučajno imajo pa ne nudijo nobene prave opore.
Če imate kakšne dobre izkušnje vas lepo prosim za ime trgovine, kjer ste ga kupile.

Jaz sem ga kupila že en čas nazaj v Modiani v Merkatorju v Ljubljani in se obnese.

Jaz sem v Emporiumu kupila enga od DIMa. Meni ustreza.

imam enga full konjskega (Equus, Murgle center, Lj); je res mišljen za jahanje, pa ga uporabljam tudi na čolnu, pri tenisu, smučanju, teku …
zelo priporočam vsem občutljivkam.
ni prav poceni (cca 8.000 SIT)

Živ!
Če rabiš kaj bolj “resnega”, ne zgolj tisto 3/4 majčko, ga poskusi od Triumpha. Imajo kar nekaj modelov (sigurna sem za tri…), odvisno od tvojih želja, zahtev in pa tudi oblin…
Jaz ga običajno kupim v tisti mali trgovinici na začetku Trubarjeve (LJ), mislim, da spada še pod Centromerkur – ne glede na katero prodajalko naletiš, vse so prijazne in znajo tako poslušati kot tudi svetovati. Drugače so prijazne gospe tudi v Maxiju… Name pa ne maram, brrr…
Cene se žal ne spomnim, mislim pa, da se giba med 5 in 10 tisočaki.
Have fun, č.

Jaz imam Liscinega in je prav fajn. Priznam pa, da bi verjetno za jahanje ali kaj takega rabila močnejšega. Sama tudi iščem takšnega. Se mi zdi, da je boljše dati malo več dnarja, da nam ne bo pol žal. Saj veste, kaj mislim.

LP.

New Report

Close