Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Športne stave – za Gigija

Športne stave – za Gigija

Ej model to ne mors verjet. Prekleti debili na Petrolu se res norca delajo.
Zadenem 7 parov in valda, grem takoj po kes. Delata tam dva modela, en hoce najprej vzet listek pol pa pride drugi zraven in kar iz prve rece da se pari niso vpisani, bojo zjutraj. WTF?! Bomo vidli ce res, grem na drugo pumpo in kes dobim brez problema. Grem jezn nazaj in tipu povem svoje pol me pa tak zabodeno gleda ko da je malo munjen. Na koncu pa se doda da itak se samo do 1.1. pol pa konec. Kaj to pomeni da jim vzamejo koncesijo? Upam, ker si je ne zasluzijo in upam da jo bo dobil kdo ki je je vredn!

Hehehe. Dobr si naredu. Sam kok lažejo svinje grde. Že po eni uri po tekmi (nogomet) so rezultati. Mamico jim lopovsko. Bom pa zdele poslal mail na Športno loterijo pa vprašal, če s 1.1.2005 res ukinjajo stavlanje na pumpah, pa pol sporočim.

Prokleta banda črpalkarska. Da bi jih gonil u 3 pm.

Njihov odgovor:

Spoštovani,

To ne drži, zato vas prosimo, da nam poveste, kje ste to zasledili,

Lep pozdrav

——————————————– ————- ——– ——— —–
Moj odgovor nazaj: (napisal sem, da se je zgodilo to na neki mariborski črpalki – se opravičujem, če nisi Mariborčan, vendar sem opazil, da si s Štajerskega konca). – lahko pa tudi poveš katera črpalka je, pa to tisti prodajalec malo nasrkal. ;)))

Spoštovani,

To je rekel neki uslužbenec na neki mariborski črpalki – ne vem niti imena niti bencinskega servisa. To informacijo imam od znanca, ki mu na pumpi niso hoteli izplačati denarja, rekoč, da še ni rezultatov. On se je nato odpeljal 5 km na drugo črpalko, kjer je brez težav dvignil denar.

Sicer se pa večkrat zgodi, ne samo meni, ampak tudi drugim, da se prodajalci zmislijo, da se ni moč povezati v omrežje in vplačati stave, ker te ne delajo. Ko pa se pelješ 1 km naprej, kjer je še ena pumpa pa normalno vse dela.

Opa si pa hitro dobil odgovor. Me prav zanima kaj bo iz tega. Ce bojo hotli podatke jih tud lahko dam, samo povej.

Evo glej kako stavo sem prej vplacal:

Monaco – Guingamp (2. liga) 1
Le Havre (2. liga) – St. Etienne 2 (upam da ne bojo z drugo ekipo prisli tja!)
Barcelona – Levante 1
Falkirk (1. v 2. skotski ligi, vse zmagujejo)- Airdrie 1
Peterhead (1. v 3. skotski ligi, vse zmagujejo) – East Stirling (vse zgublajo) 1
Leicester – Rotterham (zadnji v 2. angleski) 1
Chelsea (doma nepremagljiva v letosnji sezoni) – Aston Villa (izven forme cist) 1
Maccabi (zgubo samo od Olimpije) – Žalgiris (zadnji) 1
Kidderminster (zadnji v 4. ang ligi) – Swansea (3.) 2
Athletic Bilbao (Ezqerro trga) – Mallorca 1
Yeovil (toti me se niso zajebali) – Cheltenham 1
Arsenal – Fulham 1 (tota se mi zdi se najbolj rizicna hehe)

Kaj mislis? Dvoznakov nisem dajal, pac en listek na vse ali nic:) Ce trofim dobim 12.5k

Zanimivi pari. Sumljiv mi je edino St.Etienne. Tle bi lahko se kkšna nula prikradla. Za Swanseo pa ne vem-bi mogu lestvico pogledat. Ampak za foro ga bom prepisal.

Evo lej – vabim te na stran:

http://www.e-stava.com

kjer vsak dan debatiramo stavah in lahko najdeš veliko predlogov za stave-lahko pa tudi sam predlagaš.

Danes vsi neki stavljajo, da bo dal Okafur iz Charlote Bobcats več kot 16,5 pik. Ampak mi je sumljivo. Bom za foro prepisal tvoj listek. Kr bo pa bo.
:))))))

Upam da nama rata;) Tnx, se bom registriral.

3 so že skozi. Heheeh. Monaco in Barcelona v zadnjih minutah, St.Etienne pa 0:1. Hehehehe.

Bilbao šu tut skoz. Jupi!!!

Maccabi 102:104 Žalgiris 🙁

Sm vidu. Mamico Maccabiju. Najboljša ekipa popuši proti enim Litvancem. Jao.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close