Športne stave
Stavi slucajno kdo od vas? Mene zanima kaj se to sploh grejo?! Dokaj pogosto brez razloga par ur prej ze zaprejo dolocene stave, tak da jih mas na listku recimo 6 pol pa rece da 2 sploh ne greta. Nebi reko ce bi blo to pet minut (zakonsko dolocen zadnji rok) al pa pol ure pred tekmo, samo da je tekma ob 19:30, ti pa gres stavit ob 13:00 in ne gre je pa res “malo” cudno. Pol je zlo pogosto tud da jim na Petrolu zamrzne celi sistem in sploh ne gre stavit in ti gre tisti dan v nulu. K**** pa taki prefesionalizem!
To da jim na Petrolu kao zamrzne-tem na petrolu se ne da vplačvat stave k so leni. in men so to enkrat rekl da jim je kao zamrznl, tko da sem se mogu nato peljal 1km naprej kjer je bla še ena pumpa-tm pa dela vse okej. se odpeljem nazaj pa rečem istemu tm za blagajno, da bi rad vplačal stave-pa mi reče da ne dela. pa mu rečem-dela pogljete. pa mi on reče da ne. pol sm pa popizdu pa sm mu reku, da nej hit mi vplača stave, če ne nej mi pa pokliče šefa pa se bomo zmenil. pa da mu nism jst kriv da dela na petrolu in da mora vplačvat stave.nej gre pol na omv al pa agip delat. od takrat naprej ni problema ko pridm-točno vejo, da pridm stavit. no, včasih tut pridm tankat
kar se pa tiče da dogodek zaprejo že prej – to je takrat kadar je preveč stav na ta dogodek (po celem svetu) ne samo pri njih, saj so kreteni na ŠL mnenja, da je tekma dogovorjena. debili. jaz zato raje stavim preko interneta na avstrijskih, nemških stavnicah. nobenga problema z nakazilom. pa še večje kvote, pa laho staviš samo na eno tekmo, ne na tri tako kot pri ŠL.
evo tocno tak kot si reko, leni so tak da kar smrdi! danes sem sel stavit okrog 1 ponoci, ker so prisli glih novi pari ven ob 12. pridem na prvo pumpo, kolega ze reko “nebo delalo” in res, ne dela, verjetno bo okrog 3. grema na drugo pumpo, verjetno bo okrog 4, ne vem. na posti nisem mel se nikol problema, samo posta ob tej uri ne dela to je problem, ce pridem drugi dan dopoldan pa je lahko ze prepozno. prek kire avstrijske stavis in kolk si ze najvec dobil?
O nesprejemljivem obnašanju zaposlenih na Petrolovih črpalkah (laganje o zamrznjenem sistemu) je za rešitev omenjene situacije, potrebno obvestiti:
– Športna loterija
– odgovorni v upravi Petrola
– Urad RS za nadzor prirejanja iger na srečo
– različni mediji
Jure-Interwetten, Gamebookers.
Največ sem zadel 800 eurov – to je okol 190 jurjev. mam pa okrog 50 listkov kjer me je zajbela samo en par in če bi vse zadel bi bil bogatejši okol pol milijona sit.
Ampak tko je. Npr-včeraj sem falil enga:NBA Detroit-Toronto k je bila 0, jaz dal 1. Res, da bi dobu samo 6 jurjev, sam neki pa je le.
kako si pa kej ti uspešen?
LP Gigi
Ma daj, to se meni redno dogaja. Sem sel enkrat iz fore stavit na 16. parov, to bolj na zacetku ko se nisem vedo da je to skoraj nemogoce, pa jih zadenem 15, mater ej, skoraj me je infarkt. Vlozo sem 500 sit, dobo pa bi jih 706.710 – DDV. Pol sem se parkrat probal pa mi je od 14 uspelo 13, pa od 13 12 pa take bedarije. Pol pa grem naslednjic v prepricanju da mi ni usojeno jih tolko zadet stavit na 5 pa zadenem 4 :-< Ta tedn me je zajebo Luton ko je zgubo v Brentfordu 🙁
Jst sm kasne 2 let nazaj parkrat stavu po 200-500sit , pa me je zmer kej zajebal in nikol nism nc zadel. Veckrat sm zadel na lotu, pa sem priblizno isto velikrat igral.. tm sm ze dobu 2 stirice pa 1 petico ..
Forum je zaprt za komentiranje.