Najdi forum

športna postava

Lep pozdrav. Rada bi vprašala Gorana, kot trenerja, če je kdaj slišal za kremo IODASE COMPLEX in tabletke MODEL DREN alimento in tavolette. Na tvoj včerajšnji odgovor sem bila zelo vesela, ker moja kilaža je na treh tehtnicah različna od 59 pa do 61,5 v lekarni in si rekel, da je prav v redu kilaža. Me veseli. Včeraj sem šla do trenerja v fitnesu in mu pokazala moj trebuh, ker on pravi, da sem super in me heca, da me bo dal na oder za mis fitnesa. Vprašala sem ga za nasvet in mi je rekel, da se je meni samo še na trebuhu ustavila maščoba, sicer je trdo, ker delam trebušne na vsakem treningu. Zdaj me zanima kaj meniš ti ali mi bo pomagala krema ali bi morala res strogo pazit kaj jem, da se znebim trebuha? Najlepša hvala pa lep dan ti želim!

p.s. Včeraj si mi polepšal dan, sicer bi morala biti sama toliko samozavestna, da bi si rekla, res sem kul, sem pa preveč avtokritična.

Niki,

Žal omenjene kreme in tabletk ne poznam… če pa kak obiskovalec kaj o tem ve, prosim če replicira na temo.

Tudi ti si meni polepšala moj dan Niki, s tem ko si mi napisala, da sem jaz polepšal tvoj.

Glede na tvoje odgovore, komentarje ostalih o tvoji postavi, in tvojo samokritičnost… ti bo bolj kot katerakoli krema pomagalo sledeče.

Ti potrebuješ fanta, ki je samozavesten za oba skupaj. Ko boš začutila, da te kljub tvoji majhni, majhni “napakici” vseeno ma rad najbolj na svetu… boš spoznala da si v resnici zanj popolna, da ti ni treba spremeniti ničesar.

Raje svoj čas in trud vloži v osebo, ki sem jo zgoraj opisal… če jo imaš ali še nimaš. Bodi do sebe malo prizanesljiva, jaz npr. sem s svojo postavo in videzom čist zadovoljen in ne me ne moti nič, mam pa en krivi zob… torej bi si zobe moral popravit, pol bi mel pa vse čist ravne. Ampak sem prepričan, da sem s tistim malo krivim zobom bolj simpatičen in naraven… kot bi bil z popolnim nasmeškom.

Lep pozdrav,
Goran

PS. Drugače pa je stvar takšna, kdor se želi znebiti še zadnjega grama maščobe.. ne more niti pri hrani, niti pri treningih delati nikakršnih kompromisov več. Pa se človek vpraša ali je to vredno, Niki bodi malo prizanesljiva do sevbe, če te imajo vsi drugi radi takšno kot si… potem je čas, da se sprejmeš takšno tudi sama.

Hvala Goran, sem se prav nasmejala od srca. Sem poročena, mati enega otroka pa vseeno se ne vdam, vsi hočemo bit boljši, popolnejši, lepi, zdravi…..

Skratka imaš prav ni vredno se obremenjevat z malenkostmi.

Lep dan

Niki,

Točno tako… malenkosti naj ostanejo malenkosti.

LP,
Goran

New Report

Close