Najdi forum

Športna oprema

Pozdrav vsem ljubiteljem športa. Sam sem, dober rekreativec in slab tekmovalec-ha,ha.
Moje vprašanje: Ker sem finančno omejen, me zanima, kje nabavljate športno opremo po ugodnih cenah( kolesarske in tekaške drese, športne napitke, športno literaturo…). Želim obnoviti športno opremo in bom vesel vsake informacije. Oprema, bi naj bila solidne kvalitete. Naslednje leto se namreč nameravam udeležiti vseh triatlonov v Sloveniji. Finance pa večni problem…no saj poznate to.
Roki
P.S. Sem iz Mb

Za futer in napitke http://www.maxximum-portal.com/trgovina/index.php . Velika izbira in najbolj ugodno.

Kaj pa če bi se včlanil v kakšen klub, recimo Triatlon klub Maribor. Mogoče bi potem pri njih dobil kakšne bolj poceni drese, hrano, pa še za plan treningov bi ti potem lahko kdo pomagal..A si že nastopil na kakšnem triatlonu ?

Nisem še nestopil na triatlonu. Sem sicer pripravljen , a sem se odločil za tekme v naslednji sezoni. Sem član triatlon kluba MB.Med seboj sicer dobro sodelujemo, toda pri opremi ni nikoli preveč informacij.
Hvala za nasvet.

New Report

Close