sporočilo
Ja dobr dan. Mene pa zanima, če v vašem društvu obstaja kakšen program, ki te postopoma usposobil za večjo samozavest na delu in v družbi. Ti dve področji sta pri meni zelo šibki,ker sem se dolgo zapiral vase. Jemljem tud zdravila,ampak strah se mi še vedno pojavlja. Imam obdobja, ko sicr grem v družbo in delati,ampak pridejo tudi daljša obdobja zaprtosti,ko se enostavno bojim iz hiše.Tako ne morem zaslužiti dovolj denarja ter na tak način vzdržvat prijateljskih vezi. Vesel bi bil za odgovor in nasvet kam nej se obrnem.
Pozdravljeni!
Namen našega društva je psihosocialna rehabilitacija oseb s težavami v duševnem zdravju. Skladno s tem izvajamo različne programe, delavnice in izobraževanja, med drugimi tudi treninge komunikacije, socialnih veščin idr. Svetujem vam, da se oglasite v naši enoti najbližje vašega kraja in se pogovorite s strokovno delavko.
V kolikor mi sporočite iz kje prihajate, vam lahko posredujem točne informacije.
Lep pozdrav.
Petra, Šent
prihajam z okolice litije
lep pozdrav
Pozdravljen!
Potem vam je najbližje Dnevni center ŠENT v Ljubljani, Glinškova ploščad 11/a (za Bežigradom), tel. 01/53 00 710. Obrnete se lahko na vodjo Dnevnega centra Ariano Tekalec Babič.
LP
Petra, Šent
Forum je zaprt za komentiranje.