“SPOROČILO ZA JAVNOST” :)
Evo “uradno sporočilo” organizatorja 🙂
Privihrali smo Krasa, Obale, Štajerske in Gorenjske, sopihali na 1028 m nadmorske višine, ker pa od tam nismo videli morja, smo ga šli v živo pogledat z 1 m nadmorske višine, vmes smo se okrepčali z mehiškimi dobrotami in se za konec posladkali.
Bilo je prijetno in prisrčno. Če kdo dvomi, imamo “dokazno gradivo”!!! (fotke).
Hvala prisotnim za sproščeno druženje, odprte pogovore in smeh.
Se vidimo še kdaj.
Hvala za sporočilo!
Olympia je že napisala, da vas je bilo šest, jaz pa sem radoveden :-), če je bil poleg Petra še kakšen predstavnik moškega spola. Kaj pa starost? Rad bi si ustvaril pravilnejšo predstavo o tem, kdo ste pravzaprav bili “izletniki”.
Si upate poslati fotko? 🙂
Lep dan vsem!
Se strinjam glede let – tudi v skupinah Šole čustvene inteligence smo različne starosti od 20 do 70 in tudi več (najstarejša udeleženka je bila stara 94, ko je zaključila program!). Prav ta medsebojna različnost nas bogati, saj je vsaka izkušnja zanimiva in dragocena.
Če imamo dovolj odprto srce, lahko vidimo človeka v vsakem – ne glede na njegovo starost, spol, videz, izobrazbo, finančno premoženje … Lahko se od vsakogar kaj naučimo in začutimo njegov pravi jaz (brez primerjanja, tekmovanja, občutkov ogreženosti, manj ali večvrednosti …). Takšni odnosi nas v resnici delajo izpolnjene in srečne.
Oj, živjo zaiteresirana!
Glede na to, da smo ob srečanju najprej napravili kratek tečaj iz pogovorne mariborščine, primorščine in gorenjščine, ti ne bo težko najti odgovora napisanega na gorenjskih registrskih tablicah z enim pogojem, da fotke, ki so nastale nad 300 m nadmorske višine pod nobenim pogojem ne bodo uporabljene na jumbo plakatih ob prometnicah, ker bi lahko imele nevarne posledice za upravljalce prometnih vozil, ki bi izgubljali potrebno pozornost in koncentracijo.
Zdravo,
Slike se nahajajo na: http://www.ojster.com/Vremscica/
Žal so še neke porodne težave s strežnikom, tako da slik nisem mogel vključiti v galerijo, ampak takoj ko bo to porihtano bom odprl posebej album tudi za prihodnja srečanja.
Lp,
Peter