Najdi forum

“SPOROČILO ZA JAVNOST” :)

Evo “uradno sporočilo” organizatorja 🙂

Privihrali smo Krasa, Obale, Štajerske in Gorenjske, sopihali na 1028 m nadmorske višine, ker pa od tam nismo videli morja, smo ga šli v živo pogledat z 1 m nadmorske višine, vmes smo se okrepčali z mehiškimi dobrotami in se za konec posladkali.

Bilo je prijetno in prisrčno. Če kdo dvomi, imamo “dokazno gradivo”!!! (fotke).

Hvala prisotnim za sproščeno druženje, odprte pogovore in smeh.

Se vidimo še kdaj.

Hvala za sporočilo!

Olympia je že napisala, da vas je bilo šest, jaz pa sem radoveden :-), če je bil poleg Petra še kakšen predstavnik moškega spola. Kaj pa starost? Rad bi si ustvaril pravilnejšo predstavo o tem, kdo ste pravzaprav bili “izletniki”.

Si upate poslati fotko? 🙂

Lep dan vsem!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Fotke ima Peter, zarad mene jih lahko da v javnost, če ima soglasje ostalih udeležencev. Je bil še en fant, iz Gorenjske, zarad službe nam je “pobegnil” po Vremščici…od tam naprej je bil Peter “blažen med ženami”!!! 🙂 Leta? od 25 do čez petdeset. In spet se je izkazalo: GODINE NISU VAŽNE…

Se strinjam glede let – tudi v skupinah Šole čustvene inteligence smo različne starosti od 20 do 70 in tudi več (najstarejša udeleženka je bila stara 94, ko je zaključila program!). Prav ta medsebojna različnost nas bogati, saj je vsaka izkušnja zanimiva in dragocena.

Če imamo dovolj odprto srce, lahko vidimo človeka v vsakem – ne glede na njegovo starost, spol, videz, izobrazbo, finančno premoženje … Lahko se od vsakogar kaj naučimo in začutimo njegov pravi jaz (brez primerjanja, tekmovanja, občutkov ogreženosti, manj ali večvrednosti …). Takšni odnosi nas v resnici delajo izpolnjene in srečne.

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Olimmpia in Gorenc, a se strinjata da pokažemo fotke s srečanja? Peterčku pa sem “naročila” da še ostale vpraša.

OJ
žal,da nisem mogla priti,sem fafš:(:(,prav verjamem,da ste se imeli ok.
Če mi boste dovolili,bom jaz enkrat organizirala na Otočcu…..,sm da se odpočinite:):)
lep pozdrav

Oj, živjo zaiteresirana!
Glede na to, da smo ob srečanju najprej napravili kratek tečaj iz pogovorne mariborščine, primorščine in gorenjščine, ti ne bo težko najti odgovora napisanega na gorenjskih registrskih tablicah z enim pogojem, da fotke, ki so nastale nad 300 m nadmorske višine pod nobenim pogojem ne bodo uporabljene na jumbo plakatih ob prometnicah, ker bi lahko imele nevarne posledice za upravljalce prometnih vozil, ki bi izgubljali potrebno pozornost in koncentracijo.

Uf, razkrinkan bom. Spoznali boste, da je svet majhen in se človek nima kam skrit. Staaaari znanec.

O, Copatka, ti kar povabi….jst mam za pohajat vedno dovolj kondicije. 🙂

Ja, modro, tolk lepi smo…:)

Drugi so že vsi odobrili, edino Pikica se še ni oglasila.

Lp,
Peter

====================== http://www.udobnoposvetu.si

Evo mene. 🙂

Seveda lahko, ni panike.

Lep pozdrav.

Pozdravljeni.. toliko govora o slikah.. 🙂 Saj vem.. ste samo radovedni, kdo se skriva za našimi vzdevki.. No, kje naj bi bili objavljene slikice? Niti jaz jih nisem vse videla..

Zdravo,

Slike se nahajajo na: http://www.ojster.com/Vremscica/

Žal so še neke porodne težave s strežnikom, tako da slik nisem mogel vključiti v galerijo, ampak takoj ko bo to porihtano bom odprl posebej album tudi za prihodnja srečanja.

Lp,
Peter

====================== http://www.udobnoposvetu.si

Dragi vsi,

lepo, da ste si upali (no, nevem, če je bil za to potreben pogum 🙂 objaviti fotke. Se mi zdi, da ste se res imeli lepo in tudi narava na fotografijah je videti čudovita.

Lep pozdrav vsem!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Ful,ful….simpatična družba……ja ja ja…enkrat maja pa moram si omislit….ja ja..še spomnite me,kar sem obljubila

New Report

Close