SPORAZUMNA ODPOVED
Pozdravljene!
Fant menjuje službo, zaradi pomanjkanja časa pa me je fant, če mu lahko napišem sporazumno odpoved. Ker sem jaz še študentka nimam pojma kje naj se lotim.
Torej, dragi/e forumovci/ke, prosim za vaše nasvete kako napisati sporazumno odpoved.
Hvala za vse vaše nasvete,
LP Mateja
Ja napisi pac da zaradi tega in tega zelis sporazumno razveljavitev pogodbe z dnem tem in tem, ce ti pa ne morejo ugodit pa pac z odpovednim rokom in konec.
Meni v sklepu pise tak:
Stranski sta sporazumni, da se razveljavi pogodba o zaposlitvi, sklenjena med strankama dne _____ za dolocen cas, za delovno mesto _______
Pogodba se razveljavi z dnem _____ (enostranska odpoved pogodbe s strani delavca), s tem dnem delavcu preneha delovno razmerje in se mu s tem dnem zakljuci delovna knjizica, ob tem pa se ga odjavi iz obveznih zavarovanj. Delavec je koristil del rednega dopusta za leto 2003. Izplaca se mu visek opravljenih ur.
Delodajalec delavca pouci, da zaradi nacina prekinitve delovnega razmerja po tem sporazumu ni upravicen do pravic iz naslova brezposelnosti in jih ne more uveljavljati na Zavodu za zaposlovanje.
Delavec izjavi, da je vsebino sporazuma razumel in ga sklene brez sile, zvijace ali groznje.
Sporazum je napisan v dveh izvodih, vsaka stranka pa prejme po en izvod.
saj je se nekaj vmes ampak za tebe nepomembno…
Najlepša hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.